Belediye ve halk arasında köprü olacağız

Engin Camcı başkanlığındaki CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı yönetimi, ilçede tanışma ziyaretlerine başladı. Camcı ve yönetimi ilk olarak Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı

Çerkezköy 3.05.2016 19:17:00 0
Belediye ve halk arasında köprü olacağız

YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Delege seçimleri ve ilçe kongresi sürecinde verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, ilk ziyaretlerini belediyeye yaptıklarını belirterek, “Kaymakamımız izinde olduğu için kendisini daha sonra ziyaret edeceğiz. Delege seçiminden sonra kongremizi de yapıp çalışmalarımıza başladık. Halkımızla Belediyemiz arasında köprü vazifesi göreceğiz. Vatandaşlarımıza belediyemizin hizmetlerini anlatacağız. Halkın taleplerini de sizlere ileteceğiz. Yapacak çok işimiz var ama arkadaşlarımın hepsi çok istekli” diye konuştu.

 

HERKES FEDAKARLIK YAPACAK

Tüm İslam Aleminin Miraç Kandilini kutlayarak konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. CHP’de delege seçimleri ve kongreler hareketli geçer. Hepinize kolaylıklar diliyorum. Bu iş kolay bir iş değil. Yönetimdeki herkes Çerkezköy ve partimiz için zaman ayıracak, fedakarlık edecek. Sonuçta siyaset toplum adına yapılan bir iş. Herkes fedakarlık yapıp zamanından, ailesinden belki işinden feragat edecek. Dolayısıyla herkese kolaylıklar diliyorum” dedi. Bunun üzerine konuşan Engin Camcı, “Belediyemizin ve diğer STK’ların tüm etkinliklerinde görev alarak örgütümüzü temsil edeceğiz. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

 

BİRAZ DAHA SABIR

Kızılpınar’daki vatandaşların sıkıntıları hakkında konuşan Başkan Vahap Akay, “Kanalizasyon inşaatı yakında başlayacak. İhale bitti. Yaklaşık 25 milyon Lira’lık bir yatırım yapılacak. Önümüzdeki hafta kanalizasyon için temel atmaya gelecekler. Kızılpınar’daki sıkıntılı süreci atlattık. Altyapıda 80 kilometrelik bir kazı olacak. Bu bitmeden üstyapı çalışması yapmanın da anlamı yok. Kızılpınarlılar biraz daha sabretmeliler. Bu sene temeli atıyoruz ve yaklaşık bir buçuk sene içinde çalışmalar bitecek. Altyapısı biten bölgelerin tamamında hemen üst yapıya başlayacağız. Büyükşehirle beraber çalışmalara başlayacağız. Biraz daha sabır” diye konuştu.

 

BİZ SADECE ÇALIŞACAĞIZ

CHP Çerkezköy İlçe Yönetimi daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ı ziyaret ettiler. Bozdağ, CHP yönetimini kapıda karşıladı. Yeni yönetimi Ali Bozdağ’a tanıtan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, “Partimizin yaklaşık 3 bin 500 üyesi var. Üyelerimizin yüzde 60’ının katılımı ile delege seçimimizi gerçekleştirdik. Burada yüzde 75’lik bir başarı elde ettik. Sonrasında da 270 delege ile kongreye gittik. 220 delegenin katıldığı kongrede tek liste ile yönetime seçildik” dedi. Genç ve dinamik bir yönetim oluşturduklarını kaydeden Camcı, “Elimizden geleni yapıp, çok çalışıp belediyemiz ve halkımız arasında köprü olacağız. Belediyemizin çalışmalarını halkımıza anlatacak, halkın isteklerini de belediyemize ileteceğiz. Biz sadece çalışacağız” dedi.

 

ESNAFLIK ÇOK MEŞAKKATLİ BİR İŞ

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Engin Camcı, “Çalışmalarınızı aynı zamanda bu ay dördüncüsü çıkan Vitrin derginizden de takip ediyoruz” dedi. Esnasflığın zor bir iş olduğuna vurgu yapan Engin Camcı, “Esnaflık kolay değil. Çok zor bir meziyet. Sürekli güler yüzlü olacaksın. Ailenden feragat edeceksin. Sabah erken saatlerden gece yarılarına kadar çalışacaksın. Kısacası esnaflık çok meşakkatli bir iş” diye konuştu.

 

ÇERKEZKÖY’DE KAZANILAN PARALARIN, ÇERKEZKÖY’DE HARCANMASI GEREKİYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, “2016 yılında Çerkezköy’de esnaf sayısında artış var. Esnaf sayımız 15-20 kadar arttı. Bu rakam çok iyi değil, ama kötü de değil. Biz Çerkezköy olarak iyi durumdayız. İnşallah daha da iyi olacağız. Bunun için çalışıyoruz” dedi. Esnafın Çerkezköy’deki en büyük sıkıntısının yüksek kiralar olduğuna vurgu yapan Bozdağ, “Kiralar çok yüksek. Burada piyasayı bilmeyen birisi, fahiş fiyatlarla dükkan kiralıyor. Birkaç ay sonra da batıyor. Esnafla sürekli iç içe olduğum için sıkıntılarını da çok iyi biliyorum. Çerkezköy’de esnafın durumunun düzelebilmesi için Çerkezköy’de kazanılan paraların, Çerkezköy’de harcanması gerekiyor” dedi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10