Final grubunda üç takım mücadele edecek

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından ilki 2014 yılında düzenlenen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Kaymakamlık Kupası Halı Saha Futbol Turnuvasında final grubuna yükselen üç ekip belli oldu.

4.05.2016 18:55:00 0
Final grubunda üç takım mücadele edecek

İKİ TAKIMDA ETKİLİ BAŞLADI

Yarı final grubunun son karşılaşması önceki akşam Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Emniyet karşı karşıya geldi. Çerkezköy Belediye Halı Saha Tesisleri’nden önceki akşam oynanan karşılaşma saat 20.30’da başladı. Her iki takımında baskı bir şekilde başladığı karşılaşmada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Vedat’ın penaltıdan bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Karşılaşmada mağlup duruma düşen İlçe Emniyet Müdürlüğü kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi.

 

FARK AÇILDI

Önde olmanın avantajını iyi değerlendiren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Takımı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde skor farkını ikiye çıkardı. İlk golün sahibi Vedat Çolak’ın uzaktan şutunda top filelerle buluşunca fark da ikiye çıkmış oldu. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen istediği pozisyonları bulmakta zorlanan İlçe Emniyet Müdürlüğü bulduğu golle farkı bire indirdi. Heyecanın maç boyunca devam ettiği karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çağlar ile bir gol daha bularak farkı tekrar ikiye çıkardı. Oyundan kopan rakibi karşısında etkinliğini devam ettiren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Nuh ile bir gol daha bularak skoru 4-1’e getirdi.

 

FİNAL GRUBUNA YÜKSELDİ

Karşılaşmanın ikinci devresine etkili başlayan taraf İlçe Emniyet Müdürlüğü takımı oldu. İkinci devrenin ilk dakikalarında baskılı bir oyun sergileyen İlçe Emniyet Müdürlüğü takımı aradığı golü bularak farkı ikiye indirdi. (4-2) İlçe Emniyet Müdürlüğü takımının golüne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Vedat Çolak cevap vererek farkı üçe çıkardı. Kalan dakikalarda etkili bir oyun ortaya koyan İlçe Emniyet Müdürlüğü bir gol bulup umutlansa da Ali Ercan ile bir gol daha bulan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü karşılaşmadan da 6-3 galip ayrılıp final grubuna yükseldi.

 

FİNAL GRUBUNDA ÜÇ EKİP MÜCADELE VERECEK

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımı bu sonuçla final grubuna yükselen üçüncü ekip oldu. Final grubu müsabakaları 9-12 Mayıs tarihlerinde oynanacak. 9 Mayıs tarihinde oynanacak final grubunun ilk maçında 75.Yıl Ortaokulu ile 3.Zırhlı Tugay Komutanlığı karşı karşıya gelecek. 11 Mayıs tarihinde oynanacak final grubunun ikinci gün maçında 3.Zırhlı Tugay Komutanlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımı karşı karşıya gelecek. Turnuvanın son maçında ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımı ile 75.Yıl Ortaokulu takımı karşı karşıya gelecek. Müsabakalar sonucu grubunu ilk sırada tamamlayacak ekip, şampiyon olacak.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10