Son umudu İrmet oldu

Yaklaşık 200 kilogram ağırlığında olan Nuri Baydar isimli hasta, fazla kilolarından kurtulabilmek için Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi'nde tüp mide ameliyatı oldu. Hastanenin Genel Cerrahi Hekimi Op. Dr

Çerkezköy 4.05.2016 19:04:00 0
Son umudu İrmet oldu

TÜP MİDE AMELİYATI OLDU
Aşırı kilolarından kurtulmak için birçok yöntem deneyen fakat başarılı olamayan Nuri Baydar isimli hasta, son çare olarak Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi’ne geldi. 32 yaşındaki Nuri Baydar, Özel İrmet Hastanesi Genel Cerrahi Doktoru Op. Dr. Onur Kesler tarafından tedavi altına alındı. Yaklaşık 200 kilogram ağırlığında olan Nuri Baydar, gerekli tetkiklerinin yapılmasının ardından tüp mide operasyonu geçirdi.

AMELİYAT 2 SAAT SÜRDÜ
Operasyonun yaklaşık 2 saat sürdüğünü kaydeden Op. Dr. Onur Kesler, “Hasta uzun yıllar diyet yapmasına rağmen arzu ettiği kiloya inemedi. Son umut olarak da hastanemize geldi. Biz de hastamıza tüp mide ameliyatı yaptık. Mevcut mide tüp şekline getirildi. Açlık hissi salgılayan grelin salgısı bu sayede daha az salgılanacak. Hasta daha az açlık hissedecek. Ameliyatın ardından hastamızı 1 gün yoğun bakım ünitesinde kontrol altına aldık. Şimdi de taburcu ediyoruz” dedi.

YENİDEN SAĞLIĞIMA KAVUŞTUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM
Hastaneden taburcu olmadan önce yapılan başarılı ameliyat nedeniyle Genel Cerrahi Doktoru Op. Dr. Onur Kesler’e ve Özel İrmet Hastanesi’ne teşekkür eden 32 yaşındaki Nuri Baydar, “Yeniden sağlığıma kavuştuğum için çok mutluyum. İnşallah bu operasyon sayesinde kısa sürede fazla kilolarımdan kurtulacağım” dedi. Nuri Baydar hastaneden ayrılmadan önce Op. Dr. Onur Kesler ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10