Koçak: "Binayı tekrar Çerkezköy'e kazandıralım"

Kamu kurum ve kuruluşları ziyaretlerini sürdüren CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı yeni yönetimi Türk İş Tekirdağ İl temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak

Çerkezköy 4.05.2016 19:21:00 0
Koçak:

“GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞIZ”

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ın sıcak karşılaşmasından dolayı teşekkür eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı “

CHP Çerkezköy yeni ilçe yönetimi olarak sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerimize başladık. CHP  Çerkezköy İlçe yönetimi olarak biz belediye ile vatandaş arasında köprü olacağız. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü konusunda sıkıntılarını Belediye Başkanımıza ileteceğiz. Amacımız önümüzdeki seçimlerde de  parti olarak daha güçlü olarak belediyeye gelmek için canla başla çalışacağız. Biz Çerkezköy’ün daha iyi yerlere gelmesi için katkı sağlamaya çalıştığımız gibi insanlarımızın da sorunlarının çözümü konusunda gerekli katkıyı sağlamak için varız. Sivil toplum kuruluşları bizim için önemlidir. Her sivil toplum kuruluşu bulundukları yerlerde o yerin gelişmesi yönünde katkı sağladıklarına inanıyor ve biz de her zaman sivil toplum örgütlerimizle ilçemizin sorunlarının el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde daha kısa sürede çözüme kavuşacağı inancındayız. Bu gün bizleri ağırladığınız içinde sizlere çok teşekkür ediyoruz. Türk Metal Sendikası olarak ülkemizin en büyük sendikası olduğunuzu ve üyelerinize her alanda yardımcı ve katkı vermeniz dolayısıyla da sizleri takdir ediyoruz” dedi.

 

“HER PARTİYE EŞİT MESAFEDEYİZ”

Ziyarette konuşan Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak “ Ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Bizler her siyasi partiye eşit mesafedeyiz ve bütün partilere de kapımız her zaman açıktır. Çerkezköy’e ne lazımsa, emekçilere ne lazımsa onları bir adım öne çıkartmaya çalışıyoruz. Türk Metal Sendikası olarak ülke çapında 180 bin üyeye sahibiz. Çerkezköy Şubemizde de 10 bin üyemiz bulunmaktadır. Sendikamız Trakya’nın en büyük sivil toplum örgütüdür” dedi.

 

“ÜYELERİMİZE HER ALANDA YARARLI HİZMETLER SUNUYORUZ”

Koçak “ Türk Metal Sendikası olarak üyelerimizde sadece aidat alan bir sendika değiliz. Üyelerimizi sosyal alanlarda aileleriyle birlikte hizmetler verdiğimiz gibi eğitim, sağlık, gıda yardımı gibi daha bir çok alanda hizmetler sunuyoruz. Türk Metal Sendikası olarak dünyada ilk kez  eğitim yardımını biz başlattık ve bu tüm dünya sendikalarına örnek teşkil eden bir hizmettir. Eğitim yardımı olarak 100 milyonluk bir yardım başlattık ve bu 25 milyonluk dilimler halinde devam ediyor Eğitim yardımının 50 milyonluk olan iki dilimini verdik ve kalan 50 milyonluk dilimi de önümüzdeki Kurban Bayramında 25 milyon ve 2017 Mayıs ayının ilk haftasında da 25 milyon vererek 100 milyonluk eğitim yardımı tamamlanmış olacak. Her ay işçilerimizi de Ankara’ya eğitime gönderiyoruz. Sağlık,eğitim,sosyal yaşam,spor ve gıdaya kadar  her alanda üyelerimize katkı sağlıyoruz.Bunları da Genel Başkanımızın liderliğinde  yapıyoruz.”diye konuştu.

 

“HUZUREVİNİ FAALİYETE GEÇİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Koçak, Türk Metal Sendikası ile Çerkezköy Belediyesi arasında geçmiş yıllarda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle sendikanın huzurevi olarak yaptığı binanın talep yetersizliğinden dolayı kapandığını kaydederek “ Sendikamızın yaptığı huzurevi binasını faaliyete geçirmeye çalışıyoruz. Burayı daha önce Mektebim Koleji için verilmişti. Dönemin Belediye Başkanı ile anlaşılamamıştı. Eğer o zaman okul olarak burası faaliyete geçmiş olsaydı sendika üyelerimizin her yıl 150 çocuğu ücretsiz olarak eğitim görecekti. Aynı zamanda belediye çalışanlarının çocukları da aynı şekilde eğitim görecekti. Şuan bina atıl durumda ve çürümeye bırakıldı. Bu binanın hayata geçirilmesi ve kazanılması için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay ile görüşmeler yaptık. Görüşmelerimizde bir yere kadar geldi ve sonra tıkandı. Bu binayı tekrar Çerkezköy’e kazandırmayı hedefliyoruz. Onu sizlerin el birliği ile okul haline getirelim. Çerkezköy’e hizmet veren kurum olsun istiyoruz. Bu nedenle binayı atıl durumdan kurtarmak lazım” dedi. CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı’da bu konuda fazla bir bilgi sahibi olmadığını, konuyla ilgili çaba harcayacağını kaydetti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10