Şehit annesi 'Yılın Annesi' seçildi

Beko 30 ilde bayileri aracılığıyla toplam 46 noktada gerçekleştirdiği geleneksel 'Yılın Annesi' yarışması sonuçlandı. Dün Çerkezköy Hayri Batur Caddesi'nde bulunan Beko Bayii Zafer T

Çerkezköy 5.05.2016 18:53:00 0
Şehit annesi

PROGRAM DÜZENLENDİ

Beko Bayii Çerkezköy Şubesinin Hayri batur caddesindeki yerinde düzenlenen Yılın Annesi ödül töreninde Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkanvekili Rağbet Erol, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Erkan, CHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Özer Adalı, Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Ayfer Dönmez ve Necmettin Çınar, Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir,Halk Bankası Çerkezköy Şube Müdürü Orhan Koçer,Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut,Beko Trakya Bölge Müdür Yönetmeni Oğuz Öztekin, Beko Bölge Baş satış Yöneticisi ve Bölge bayi yönetmeni  Yılmaz Çelik, Beko Bölge Pazarlama Sorumlusu Yusuf Akbaş, sivil toplum kuruluşu yöneticileri Şehit Er Mustafa Baykuş’un ailesi  ve Beko Çerkezköy Bayi Bülent ve Mustafa Uğraş kardeşler ve aileleri hazır bulundu.

 

“İHRACATIN YÜZDE 10’UNU KARŞILIYOR”

Törende konuşma gerçekleştiren BEKO Çerkezköy Bayii Mustafa Uğraş, Beko’nun  tüm dünya pazarlarına ürünlerini ihraç ettiğini ve Türkiye ihracatının da yüzde 10’nu gerçekleştirdiğini kaydetti. Uğraş “ Beko markasının iç Pazar payı da her geçen yıl artarak faaliyetlerine devam etmektedir. BEKO Avrupa pazarlarında bir numara markadır. Koç Holding global arenada yükselişini bundan sonrada sorumluluk kapsamında her yıl devam edecektir. Sosyal sorumluluk kapsamında da her yıl düzenlenen anneler günü etkinliğinde bu yıl yılın annesi olarak şehit annemiz Kezban Baykuş seçilmiştir. Kendileri bundan böyle 18 yıl önce bu gün Güneydoğuda vatani görevini yaparken teröristlerce açılan ateş sonucu şehit düşen Mustafa Baykuş evladımızın annesidir. Baba Süleyman Baykuş ve anne Kezban Baykuş ‘a bir kez  daha Allah’tan rahmet diliyor, kendisini yılın annesi olmasından dolayı kutluyor ve Beko’nun kendilerine hediye  ettiği  çamaşır makinesini de iyi günlerde kullanmasını diliyorum” dedi.

 

ÇAMAŞIR MAKİNESİ HEDİYE EDİLDİ

Programda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Koç ailesinin finans ve ihracat anlamında insanlar üzerinde payı büyüktür. Türkiye’nin üretim periyodu devamlı yükselmektedir.Yılın annesi seçilen Kezban annemizi kutluyoruz.Annelerimiz bizi daha doğururken hayata hazırlıyor.Annelerimizi yılda bir gün değil 365 gün saygı ile anmamız lazım” diye konuştu. Mandalı’nın konuşmasının ardından şehit annesi Kezban Baykuş’a yılın annesi beratı  ve çamaşır makinesi  takdim edildi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10