Shirley izleyicisi ile buluşacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Mayıs ayında Çerkezköy'de iki tiyatro oyunu sahnelenecek. İlk olarak 12 Mayıs Perşembe günü saat 20.30'da izleyicisinin karşısına çıkacak ola

Çerkezköy 10.05.2016 18:24:00 0
Shirley izleyicisi ile buluşacak

TÜM HALK DAVETLİ

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda sahnelenecek olan Shirley isimli tek kişilik komedi oyunu ücretsiz olarak sunulacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü yetkilileri Shirley oyununa tüm Çerkezköy halkının davetli olduğunu belirttiler.

 

‘ON DAKİKA ARA’ PAZARTESİ GÜNÜ OYNANACAK
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Çerkezköy’de Mayıs Ayı etkinlikleri kapsamında sahneleyeceği bir diğer tiyatro oyunu ise “On Dakika Ara” adlı oyun olacak. Deniz Yıldızı adlı diziden tanıdığımız Cantuğ Turay ile Begüm Topçu Turay’ın oynayacağı oyun, 16 Mayıs Pazartesi günü saat 20.30’da Çerkezköy seyircisi ile buluşacak. İki perdeden oluşan komedi türündeki oyunda deneme çekimlerine giren iki oyuncunun yüzlerce kişi arasından seçilmesi ve bu role hazırlanırken yaşadıkları komik ve sürprizlerle dolu olaylar anlatılıyor. Bu oyun da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenecek.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10