80'ler 90'lar ilgiyle izlendi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından Dünya Engelliler Haftası kapsamında önceki akşam Halk Eğitimi Merkezi'nde düzenlenen "80'ler 90'lar nostalji gecesi" programı

Çerkezköy 10.05.2016 18:36:00 0
80

KATILIM YOĞUN OLDU

Programa Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Göksel Söylemez, Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün ve mahalle muhtarları, TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, STK temsilcileri, engelliler ve aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Gecede konuşan Vali Enver Salihoğlu, Sakatlar Derneği’nin çok güzel çalışma yaptığını ve yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirtti.

 

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Çerkezköy Kaymakam Metin Kubilay ve Belediye Başkanı Vahap Akay da Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyelerinin hazırladı “80’ler 90’lar nostalji gecesi” adlı programı çok başarılı bulduklarını belirterek, programda emeği geçen herkesi yürekten tebrik ettiklerini ifade ettiler. Program sonunda ilçede engellilerin kurumlara giriş ve çıkışını kolaylaştıran, engelli rampaları yapan ve bunun sonucunda da “Engelsiz Alan Bayrağı” almaya hak kazanan kurumlara ödülleri verildi. Engelsiz alan bayrağı almaya hak kazanan kurumlara ödüllerini Vali Enver Salihoğlu, Kaymakam Metin Kubilay, Belediye Başkanı Vahap Akay, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Yılmaz Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal verdi. Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Çerkezköy Devlet Hastanesi, GMKP Mahallesi Aile Sağlık Merkezi, Akut Polikiniği, İrmet Hospital, Özel Optimed Hastanesi, Fevzipaşa İlköğretim okulu, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi, Tepe İlkokulu ve Ortaokulu, HFZ Mesleki Teknik Lisesi, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu, Zübeyde Hanım Anaokulu, Özel Trakyadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 5 Nolu Aile Sağlık Merkezi ve Çerkezköy Adliye Sarayı’na “Engelsiz Alan Bayrağı” verildi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10