Hırsızlık olayları aydınlatılıyor

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mart ayından bu yana ilçe genelinde meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılmasında önemli yol kat etti. Polisin yaptığı çalışm

Çerkezköy 10.05.2016 18:40:00 0
Hırsızlık olayları aydınlatılıyor

24 Mart tarihinde İstasyon Mahallesi Doğan sokakta oturan F.D. ve Hikmet Uğraş caddesinde ikamet eden A.T.'nin evlerinden  çalınan ziynet eşyaları ile ilgili soruşturmayı yürüten Çerkezköy polisi, her iki hırsızlık olayının faillerinin B.Ç.,B.S. olduğunu belirledi. B.Ç.'nin Tekirdağ'da hırsızlık yaparken yakalanarak tutuklandığı,B.S.nin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

OTOMOBİL SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ
Geçen 6 Nisan'da İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş caddesi üzerinde park halinde bulunan E.B.'ye ait park halindeki otomobilin çalınmasıyla ilgili soruşturma başlatan ekipler, otomobili M.Ç.'nin çaldığını belirledi.Çalıntı otomobil Çorlu'da bulunup  sahibine teslim edilirken, şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

4 AYRI HIRSIZLIK YAPTI
11 Nisan'da Hikmet Uğraş caddesinde Ö.C’nin park halindeki aracından 170 lira, 14 Nisan'da Barbaros Caddesi üzerinden G.Ç’ye ait motosikletin çalınması ve Hikmet Uğraş caddesi üzerinde park halindeki Ş.B ve T.T.'ye ait park halindeki araçlardan 3 adet cep telefonu hırsızlığı ile ilgili çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis,4 hırsızlık olayını O.F.'nin gerçekleştirdiğini tespit etti. Ekipler, şüphelinin yakalanması için çalışmalarına devam ediyor.

ODAYI SOYAN HIRSIZ BELLİ OLDU
Geçtiğimiz 13 Nisan'da Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'na girerek kasadaki 15 bin lirayı çalan şüphelinin yakalanması için soruşturma başlatan polis, hırsızlığı gerçekleştiren kişinin Babaeski ve Saray ilçesinde de benzer olaylara karışan Ü.B. olduğunu belirledi.Şüphelini yakalanması için çalışmaları sürüyor.

TUTUKLANDILAR
24 Nisan'da Fatih Mahallesi Turgut sokakta park halindeki otomobili çok sayıda suçtan aranan M.Ş.'nin çaldığı ve yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.  Öztrak caddesi ve Özcan sokak üzerindeki 3 ayrı işyerinden  yapılan hırsızlıklarla ilgili Y.A., E.G., O.G. ve O.M.K. polis tarafından yakalandı ve sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. 6 Mayıs tarihinde Yıldırım Beyazıt Mahallesi  Tahirağa sokakta meydana gelen hırsızlık olayını Y.Y’nin gerçekleştirdiği tespit edildi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10