Ustadan çıraklara jest

Minik Yüreklerden Damlalar ismiyle bir öykü kitabı çıkaran Süleymanpaşa İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından kitabın tanıtımı için düzenlenen programı Usta Yazar Sinan Yağmur sundu.

Süleymanpaşa 11.05.2016 19:20:00 0
Ustadan çıraklara jest

TANITIM PROGRAMI DÜZENLENDİ

Namık Kemal Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen kitap fuarının söyleşi bölümünde gerçekleştirilen tanıtım programına, okul idaresi, öğretmenler ve kitapta eseri olan öğrenciler ile onların velileri katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan Yazar Sinan Yağmur, “Minik Yüreklerden Damlalar ismiyle yayımlanan okulun ikinci kitabı, okul yayın hayatına yeni bir soluk getirdi. Kitapta son sınıf öğrencileri, İmam Hatipli Olma, Mezuniyet Duyguları, Hayalindeki Lise konularını sohbet türünde kaleme alırlarken;  Yedinci sınıf öğrencileri de, Adalet, Sevgi, Alçakgönüllülük, Davranış Güzelliği, Birlikte Yaşamak ve Kardeşlik konularını deneme ve öykü türünde kaleme aldılar” dedi.

 

GÜZEL BİR ESER ORTAYA ÇIKTI

Yağmur, “Minik Yüreklerden Damlalar kitabında altıncı sınıf öğrencileri Huzur, Hoşgörü, İyi Niyet, Sabır ve Sorumluluk konularını deneme ve öykü türünde kaleme alırken; Beşinci sınıf öğrencileri ise, Çalışkanlık, Yardımseverlik ve Yetim Kardeşliği konularını, öykü türünde kaleme aldılar. Bu çalışma ile güzel bir eser ortaya çıkarken, aynı zamanda yazılan konu yoğunluğuna bakıldığında okulda Değerler Eğitimine de katkı sağlandığı söylenebilir. Kitap, Okulun Türkçe öğretmeni Hülya Çankaya’nın koordinesinde hazırlanmış, her eser için de okulun müdür yardımcısı Adem Ustaoğlu resimler çizerek hoş bir çalışma olmuş” ifadelerini kullandı.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10