Tepkiler çığ gibi büyüyor

Saray'da Güneydoğu Gazisine verilen Tuvalet Temizleme cezasına tepkiler çığ gibi büyüyor. Skandal olaya bir tepki de Türkiye Muharip Gaziler Derneği Saray Şubesi, Vatan Partisi Saray İlçe BaşkanlığÄ?

Saray 11.05.2016 19:22:00 0
Tepkiler çığ gibi büyüyor

SORUMLULAR CEZALANDIRILSIN

Konuyla ilgili basın açıklaması düzenleyen Vatan Partisi Saray İlçe Başkanı Mehmet Akif Şenoğlu, Saray ADD Başkanı Nedim Çolakoğlu ve Saray Gaziler Derneği yönetimi, yaşanan olayın kabul edilemez olduğunu belirttiler. Grup adına basın açıklamasını okuyan Saray Muharip Gaziler Derneği Başkanı Apturrahim Yorulmaz, “Gazisine, şehidine saygı duyacağı yerde, tuvalet temizletmeyi bir hünermiş gibi sayan kendini bilmez şarlatanlar” diyerek tepki gösterdi ve sorumlularının cezalandırılmasını istedi.

 

GAZİ HASTANEYE KALDIRILDI

Gazilerin tuvalet değil, bu vatanı kanları ile temizlediklerini ifade eden Yorulmaz, “Ama kendini bilmeyen zavallılar, bu vatan için cephede uzvunu kaybetmiş gazisine tuvalet temizletmeyi uygun görmüştür. Bu insanları, Türkiye Cumhuriyeti, Türk halkı ve gaziler adına kınıyor, gereğinin yapılmasını talep ediyoruz bu olayın takipçisi olacagız” açıklamalarında bulundu. Karayolları 1. Bölgeye bağlı bakım şantiyesinde soruşturma açıldığı öğrenildi. Açılan soruşturma ile stres yaşayan Gazi Abdullah Doğan, “İşe bir gün geç geldim diye beni çalıştığım kantar görevinden alarak tuvalet temizlemeye verdiler” dedi. 1994 yılında Hakkari Çukurca Üzümlü Karakolunda çatışmada mayına basarak sol bacağını diz altından kaybettiğini söyleyen Gazi Doğan “Engelli halimle tuvalet temizlemek ağrıma gidiyor” diye konuştu.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10