Fenerbahçeli gazetecilere rölyef jesti

Belediye Başkanı Vahap Akay'ın katkıları ile Çerkezköy Kent Konseyi Rölyef Kursu kursiyerleri tarafından hazırlanan Fenerbahçe Rölyef tabloları, ilçede görev yapan Fenerbahçe taraftarı basın me

Çerkezköy 11.05.2016 19:24:00 0
Fenerbahçeli gazetecilere rölyef jesti

AKAY DESTEK VERDİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz’e birkaç ay önce gerçekleştirdiği ziyarette, basın mensupları duvarda gördükleri Fenerbahçe Rölyef tablosuna olan hayranlıklarını gizleyemedi. Durumu fark eden Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçede görev yapan basın mensupları için de benzer tablolardan yapılması için Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz’e ricada bulunarak, konuyla ilgili gereken desteği kendisinin vereceğini ifade etti.

 

ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALAR ORTAYA ÇIKTI

Başkan Vahap Akay’ın ricası üzerine Rölyef Kursu kursiyerleri ile görüşen Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, “Kursiyerlerimizden rica ettik ve onlar da basın mensuplarımız için çok güzel çalışmalara imza attılar. Bugün de Belediye Başkanımız Vahap Akay adına Fenerbahçe Rölyef tablolarını ilçemizde görev yapan Fenerbahçe taraftarı gazeteci kardeşlerimize hediye ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

 

KEŞKE FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLSAYDI

Ülke futboluna hizmet eden bütün spor kulüplerini gönülden sevdiklerini ifade eden Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, “Bu tabloları sizlere Fenerbahçe’nin şampiyon olması ile birlikte vermek isterdik. Fakat olmadı. Beşiktaş’ın şampiyonluğu ile bu tabloları sizlere veriyoruz. Bu vesile ile de tüm Beşiktaş taraftarlarını da kutluyoruz. Henüz kesinleşmemiş olsa da büyük ihtimalle Beşiktaş şampiyon olacak” dedi. 

Basın mensupları da yapılan anlamlı jest dolayısıyla Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve Rölyef Kursu öğretmeni Yasemin Tokgöz ile Rölyef Kursu kursiyerlerine teşekkür ettiler.

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10