Yüzünde Yüzleşme ilgiyle izlendi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü sosyokültürel faaliyetler kapsamında bir tiyatro oyununu daha bölge halkı ile buluşturdu. Haldun Taner'in yazdığı 'Yüzünde Yüzleşmeâ€

Çerkezköy 11.05.2016 19:24:00 0
Yüzünde Yüzleşme ilgiyle izlendi

HALDUN TANER YAZDI

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür Sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. ÇOSB Müdürlüğü bu kez de Yüzünde Yüzleşme adlı tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturdu. Haldun Taner’in yazdığı oyunda Fırat Demir, Merve Yalçın ve Hakan Güngör rol aldı.

 

ÜLKE GERÇEKLERİNE IŞIK TUTAN BİR OYUN

Haldun Taner hayranı iki oyuncunun arasında geçen hikayeyi konu alan oyunda, iki genç Haldun Taner’in yaşamı, sanatı, düşünceleri, huzur verici kişiliği, genç eşiyle yaşadığı aşk üzerine sohbet ederlerken araya giren karanlık bir tipin zehir saçıyor. Oyundaki çetin tartışmalar, ülkemizin gerçeklerine de şaşırtıcı bir şekilde ışık tutuyor.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen tiyatro oyununu, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Halkla İlişkiler Müdürü Dr. Gökhan İnce, Çerkezköy OSB eski Yönetim Kurulu Üyesi Gürdal Adal, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan ve dernek üyeleri ile çok sayıda davetli izledi. 

 

OYUNCULARI TEBRİK ETTİLER

Çerkezköy OSB Konferans Salonu’nda sahnelenen Yüzünde Yüzleşme adlı oyun, tiyatroseverler tarafından ilgiyle izlenirken, oyun sonunda oyuncular uzun süre alkışlandı. Daha sonra Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, sahneye çıkarak oyuncuları tebrik etiler ve oyunculara teşekkür ettiler. Özdoğan, Çerkezköy OSB olarak bölge halkını bu tür sosyokültürel etkinliklerle buluşturmaya devam edeceklerini kaydetti.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10