En özel mezuniyet

Çerkezköy'de çeşitli etkinliklerle kutlanan Dünya Engelliler Haftası kapsmaında Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu'nda da temsili mezuniyet töreni yapıldı.

Çerkezköy 11.05.2016 19:28:00 0
En özel mezuniyet

KATILIM YOĞUN OLDU

ÇEMYO öğrencileri tarafından Veliköy’deki okul bahçesinde gerçekleşen piknik etkinliğinin ardından, Okul Müdürü Can Burak Şişman’a Engelsiz Alan Bayrağı teslim edildi. Engelsiz Alan Bayrağı okulun girişine alkışlar eşliğinde asıldı. Daha sonra Temsili Mezuniyet Töreni için okulun konferans salonuna geçildi. Törene Kaymakam Metin Kubilay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Merkez Komutanı Piyade Binbaşı Fuat Dönmez, Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek üyeleri ile temsili diploma alan engelliler ve aileleri katıldı.

 

YENİ ÖĞRENCİLERİMİZLE BÜYÜK MUTLULUK YAŞIYORUZ

Programın açılış konuşmasını yapan TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, “Bizleri bu gün burada güzel bir şekilde ağırlayan ÇEMYO Müdürü ve öğretim görevlilerine teşekkür ederiz. İnşallah bu etkinliğimizi her yıl geleneksel hale getiririz” dedi. ÇEMYO Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman da, “Bu gün yeni öğrencilerimizle büyük mutluluk yaşıyoruz. Mezun olan yeni öğrencilerimizle çok güzel ve unutulmaz bir gün geçirdik. Okul bahçesinde piknik etkinliğiyle başlayan aktivitelerimiz mezuniyet töreni ile devam ediyor. Mezun olan engelli kardeşlerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında güzel günler geçirmelerini diliyorum” dedi.

 

HER YIL DEVAM ETMELİ

Engelliler haftasının bu yıl Çerkezköy’de coşkuyla kutladıklarını belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise “Bu yıl engelliler haftası ilçemizde amacına uygun şekilde kutlanıyor. Özel çoçuklarımızın bu gün burada temsili de olsa diploma almalarından gurur duyduk. Eğitim her engeli aşıyor. Bunun somut örneklerini bu gün burada da yaşıyoruz. Meslek Yüksekokulumuzun çalışmalarını da tebrik ediyoruz. Bu etkinliğin her yıl devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

 

KEPLER HAVAYA ATILDI

Kubilay, “Çerkezköy sanayisi, sağlığı ve eğitimi ile her geçen gün daha da gelişen önemli bir kenttir. Bu nedenle Meslek Yüksekokulumuz inşallah yakında bir fakülteye dönüşür. Öğrenci kapasitesinin de yoğun olduğu bir okul burası. Her nefes alış verişimizde engelli kardeşlerimizin sorumluluğunu ensemizde hissediyor ve onların en iyi şekilde eğitim almaları konusunda çaba harçıyoruz. Çalışma ve gayret her engeli aşıyor. Mezun olan engelli kardeşlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından mezun olan engelli öğrencilere diplomaları verildi ve daha sonra mezun olan engelli öğrenciler keplerini havaya attı.

 

Haber /Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10