Kiralık araçla dehşet saçtı

Kiraladığı araçla Çerkezköy trafiğinde terör estiren birçok araca zarar veren şüpheli, Barbaros Caddesi'nde duvara çarpması sonucu meydana gelen kaza ile yakalandı. Uyuşturucu bağımlısı oldu

Çerkezköy 11.05.2016 19:29:00 0
Kiralık araçla dehşet saçtı

DUVARA ÇARPARAK DURABİLDİ

İddiaya göre kiraladığı gri renkli Jetta marka araç ile gece saatlerinde dolaşan Y. Emre O. İsimli şüpheli, bu sırada birçok kazaya karışarak, çok sayıda araca da zarar verdi. Çerkezköy’de adeta trafik terörü estiren 25 yaşındaki şüpheli, Topçular Sokak’ta yaptığı kaza ile yakayı ele verdi. Barbaros Caddesi üzerinden Belediye Meydanı istikametine seyir halinde olan şüpheli, önce kaldırımdaki dubalara çarptı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden şüpheli, daha sonra U dönüşü yapıp, başka bir araca, sonrasında da Topçular Sokak girişinde duvara çarparak durabildi.

 

UYUŞTURUCU BAĞIMLISI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Çevredekilerin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı. Uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ve kazaları da bu nedenle yaptığı iddia edilen şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Sağlık kontrolü sonrasında Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edilen şüpheli, savcılık sorgusunun ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Şüphelinin kullandığı kiralık araç ise kaza mahalline çağrılan çekici ile yoldan kaldırıldı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Çerkezköy Haber  


0282 726 91 91
0282 747 65 10