Tanyeri yeni yönetimini tanıttı

Çerkezköy Servis Araçları Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin yeni yönetimi, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 12.05.2016 21:23:00 0
Tanyeri yeni yönetimini tanıttı

DEMOKRATİK BİR SEÇİM YAPTIK

Çerkezköy Servis Araçları Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, yeni yönetimi ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan kongrelerinde gayet demokratik bir seçim yaptıklarını ve yeni yönetim ile birlikte yeniden başkanlığa seçildiğini ifade eden Fikret Tanyeri, “Bugün de buraya yeni yönetimimizdeki arkadaşlarımızı size tanıtmak için geldik” dedi.

 

ÜYELERİMİZİN SIKINTILARINI ÇOK İYİ BİLİYORUZ

Amaçlarının bölgede faaliyet gösteren Servis Araç Sahipleri’ne en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu kaydeden Çerkezköy Servis Araçları Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, “Biz üyelerimizin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. En büyük sorunumuz da korsan araçlar. Bununla ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki UKOME birimi ve İlçe Emniyet müdürlüğümüz ile sürekli görüşüyoruz. İnşallah servisçi arkadaşlarımızın sorunları en kısa zamanda çözüme kavuşacak” dedi.

 

YENİ YÖNETİMİ TEBRİK ETTİ  

Servis Araçları Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da “Öncelikle yeniden başkan seçilen Fikret Tanyeri ve yeni yönetimini tebrik etmek istiyorum. Yeni yönetimin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sizlerin, kazasız belasız, üyelerinize ve bölgemize en güzel şekilde hizmet etmenizi temenni ediyorum” dedi ve Çerkezköy Servis Araçları Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10