DİSK ve Büyükşehir anlaştı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su Kanalizasyon Müdürlüğü ile Disk Genel İş Sendikası arasında tam 751 işçiyi kapsayan Toplu İş Sözleşmesinde mutlu sona ulaşıldı. Taraflar ara

Tekirdağ 13.05.2016 17:32:00 0
DİSK ve Büyükşehir anlaştı

AVRUPA’DAKİ TEK BÜYÜKŞEHİRİZ

Toplu İş Sözleşmesi kapsamında Yılmaz İçöz Sahnesi’nde düzenlenen imza törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, DİSK Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Sekreter Yardımcıları M. Zeki Gürcün ve Fatih Ünsal, Genel İş Trakya Şube Başkanı Salim Şen, Genel İş Trakya Şube Sekreteri Kenan Akkan ile işyeri temsilcileri ve Büyükşehir Belediyesi işçileri katıldı. Bugüne kadar işçilerle uyum içinde çalıştıklarını söyleyen Kadir Albayrak, “Güzel projelere imza attık. Tekirdağ’ın ülke için ayrı bir önemi var. Biz Avrupa’daki tek Büyükşehiriz. Tekirdağ’ı Türkiye’de marka şehir yapmak için hep beraber çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz, işçinin hakkını teri kurumadan verin diyen bir anlayışın mensuplarıyız. Onun için iş barışına dikkat ediyoruz.  İşçimizin emeğini vererek güzel bir sözleşmeye imza atıyoruz” dedi.

 

TEKİRDAĞ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın emek dostu bir Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu ifade eden DİSK Genel İş Başkanı Remzi Çalışkan da “Burada tüm işçi arkadaşlarımızın önünde Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a teşekkür ediyorum. Biz de Tekirdağ için çalışmaya var gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve DİSK Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan sözleşmeyi imzalayarak, “Anlaşmamız tüm işçi arkadaşlarımıza hayırlı olsun” dediler.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10