Ahu Hemşire hayatını kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda görevli Celal Erdoğan'ın kızı Ahu Erdoğan Sönmez, bir süredir tedavi gördüğü hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Çerkezköy 13.05.2016 17:43:00 0
Ahu Hemşire hayatını kaybetti

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Evli ve bir çocuk annesi olan 28 yaşındaki Ahu Erdoğan Sönmez için Çerkezköy Ehli Beyt Dergahı’nda düzenlenen cenaze merasimine Çerkezköy Belediye Başkan Vekili İsa Kahraman, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Çerkezköy Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı ve Ehli Beyt Dergahı Dedesi Seyyid Sinan Boztepe, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atilla Can, Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik İşleri Müdürü Mehmet Aksoy, Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op. Dr. Ayhan Arslan, CHP’li Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri- Çerkezköy TSO Meclis Üyeleri Dilaver Burak ve Rasim Bilgen, Çerkezköy Belediyesi birim amirleri ve personeli ile Erdoğan ve Sönmez ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı.

 

DEVLET HASTANESİ’NDE HEMŞİRE OLARAK ÇALIŞIYORDU

2012 yılında yakalandığı amansız hastalıkla yıllarca mücadele eden Ahu Erdoğan Sönmez, hastalığıyla ilgili son bir buçuk aydır İstanbul’daki özel bir hastanede tedavi görüyordu. Sönmez, önceki gün sabah saat 05.00 sıralarında tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Çerkezköy’ün tanınan esnaflarından Necat Sönmez’in eşi olan Ahu Erdoğan Sönmez, Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde hemşire olarak çalışıyordu. Ahu Erdoğan Sönmez, Cuma namazı öncesi Çerkezköy Ehli Beyt Dergahı’nda kılınan cenaze namazı sonrasında, İstasyon Mezarlığı’nda dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Sönmez ve Erdoğan ailesi defin işlemleri sonrasında İstasyon Mezarlığı’nda taziyeleri kabul etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10