Şampiyon 75. yıl

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından bu yıl 2.'si düzenlenen kurumlar arası halı saha futbol turnuvası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımı ile 75.Yıl Ortaokulu takımı arasında

17.05.2016 19:24:00 0
Şampiyon 75. yıl

FİNAL MAÇI İLGİYLE İZLENDİ

Çerkezköy Belediyesi Spor Tesisleri’nde oynanan final karşılaşmasını Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atilla Can, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdür YardımcısıTaha Aslanlı ile çok sayıda sporsever izledi.

 

25 TAKIM KATILDI

75. Yıl Ortaokulunun 6-5 kazandığı final karşılaşmasının ardından madalya töreni düzenlendi. Madalya töreninde konuşan Kaymakam Metin Kubilay, “75. Yıl Ortaokulu takımını tebrik ediyor, turnuvaya katılan tüm takımlara ve sporculara teşekkür ediyorum. 4 Nisan’da başlayan turnuvamız 13 Mayıs Cuma günü itibariyle sona erdi. İlçemizde kurumlar arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlediğimiz Çerkezköy Kaymakamlığı 2. Halı Saha Futbol Turnuvasına katılan tüm takımları tebrik ediyorum. Turnuvada 25 takım, 250 sporcuyla mücadele verdi. Tüm sporculara katılımları için teşekkür ediyorum” dedi.

 

AMAÇ DOSTLUK VE KARDEŞLİĞİN PEKİŞTİRİLMESİ

Turnuvayı kurumlar arası işbirliğini güçlendirmek vekurumlar arasındaki diyaloğu artırmak için düzenlediklerini ifade eden Kaymakam Metin Kubilay, “İnşallah önümüzdeki yıl katılımcı sayısını daha da artıracağız. Turnuvanın düzenlenmesinde katkı sunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çerkezköy Belediyesi, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum. Spor dostluk ve kardeşliktir. Bu turnuvanın dostluk ve kardeşliğin pekiştirilmesine katkı sunduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

İŞTE İLK ÜÇ

Çerkezköy Kaymakamlığı 2. Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 75. Yıl Ortaokulu takımı şampiyon olurken; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımı 2’nci, 3’üncü Zırhlı Tugay Komutanlığı takımı da 3’üncü oldu. Takımların kupaları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde takdim edilecek. 

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10