Çerkezköy Bayram'a hazır

Çerkezköy Belediyesi bu yıl 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı öncesi İlçenin birçok cadde ve sokağını Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle süsleyerek kenti bayrama hazır hale getirdi.

Çerkezköy 17.05.2016 19:27:00 0
Çerkezköy Bayram

DEV TÜRK BAYRAKLARI VE ATATÜRK POSTERLERİ ASILDI

Önceki yıllara göre bu yıl 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın daha coşkulu geçmesini hedefleyen Çerkezköy Belediyesi özellikle Atatürk Caddesi ile bu caddeye bağlantılı sokakları Türk Bayrakları ve Atatürk posterleriyle donattı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki inşaat halindeki binaya meydanın her tarafından rahatlıkla görülebilecek şekilde Dev Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri asıldı.

Atatürk Caddesi de boydan boya Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatılırken, caddeye bağlı sokaklarda aynı şekilde Türk Bayrakları ve Atatürk posterleriyle süslendi. Belediye binası önüne de her milli bayramda olduğu gibi bu bayramda da dev Türk bayrağı ve Atatürk posteri asıldı. Çerkezköylüler belediyenin bu çalışma neticesinde ilçeye çok güzel bir görüntü kazandırıldığını belirterek, belediye yetkililerine teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10