Belediyeden 'Atık' uyarısı

Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ambalaj atığı şişelerine ambalaj atığı dışında evsel atık atı

Çerkezköy 18.05.2016 23:53:00 0
Belediyeden

ESNAF VE VATANDAŞ DURUMDAN RAHATSIZ

İlçenin çeşitli noktalarına, geri dönüşüm için ambalaj atıklarının toplanması amacıyla ambalaj toplama şişeleri konulduğunu belirten Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Bu şişelere ambalaj atıkları dışında çeşitli evsel atıkların atılmamalı. Bu durum gerek esnafı gerekse yoldan geçen vatandaşları rahatsız ediyor. Kentin belirli caddelerine ambalaj atıklarının geri dönüşüme kazandırılması için koyduğumuz ambalaj atık toplama şişelerine, yalnızca ambalaj atıklarının toplanarak geri dönüşüme kazandırılması için konulmuştur” ifadelerini kullandı.

 

UYARI YAZISINA ALDIRIŞ EDİLMİYOR

Evsel atıklar için çöp konteynırları ve yeni konulan çöp toplama kutularının tercih edilmesi gerektiğine vurgu yapan Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Evsel atıklar buralara atılmalıdır. Ambalaj atık için konulan ambalaj toplama şişeleri üzerinde de özellikle ambalaj atıklarını atınız yazısı bulunmaktadır. Fakat buna aldırış edilmiyor ” diye konuştu. Yetkililer vatandaşların ambalaj atıkları ile evsel atıkları aynı yere atmama konusunda duyarlı olmaya davet etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10