Akay: Trafik sorununu çözeceğiz

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, beraberindeki Başkan Vekili Hakan Fıçıcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Erdinç Erke ve Yaşar Balkan ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Aka

Çerkezköy 19.05.2016 00:10:00 0
Akay: Trafik sorununu çözeceğiz

YENİ BİNA İÇİN YER İSTEDİ

Şehir içi yolcu taşımacılığı yapan ve servis çeken araçların sıkıntı çektiği bölgeler olduğunu söyleyen Mustafa As, “Özellikle trafiğin en yoğun olduğu bölgelerinden biri olan Devlet Hastanesi önündeki yolun darlığı büyük sıkıntı yaratıyor. Burada trafiğin biraz rahatlatılması için altarnatif yollar açılması, ara sokakların da servis yolu olarak kullanılması halinde rahatlama olabilir diye düşünüyoruz. Ayrıca Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası için de yeni bir yer arayışı içerisindeyiz. Eğer belediyeye ait böyle bir yer varsa tahisisini istiyoruz” dedi.

 

YOLU DAHA DA GENİŞLETMEK İSTİYORUZ

Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin bulunduğu bölgede trafik yoğunluğu yaşandığının farkında olduklarını belirten Başkan Vahap Akay ise “Hastane duvarını geriye aldırarak burada yolu biraz genişlettik. Duvarı biraz daha geri aldırabilirsek yolu daha da genişletme fırsatı bulabilirsek çok iyi olacak. Bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

MEVCUT BİNAMIZI SATACAĞIZ

Şoförler Odası için yeni bir yer konusunda da değinen Akay, “Belediyemizin böyle yeri yok. Öyle bir yer bulursak size tahsis yaparız. Ancak yeri size tahsis ettiğimizde hemen binayı yapmanız gerekecek. Yeni bina yapacak bütçeniz var mı? Eski binayı satacak mısınız? Yeni binayı nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?” diye sordu. Mustafa As da “Bu konuda federasyonumuzla da görüştük. Onlar da katkı sağlayacağını belirttiler. Tabiî ki yeni binamızın yapımı için şu an kullandığımız kendi binamızı da satacağız” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN   


0282 726 91 91
0282 747 65 10