Düğün salonunda tiyatro keyfi

"On Dakika Ara" adlı tiyatro oyunu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ve Kapaklı Belediyesi'nin katkılarıyla Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında

Kapaklı 19.05.2016 00:11:00 0
Düğün salonunda tiyatro keyfi

KAPAKLILI TİYATRO SEVERLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu'nda sahnelediği 'On Dakika Ara' isimli tiyatro oyunu tiyatroseverler tarafından büyük beğeni ile izlendi. 'Deniz Yıldızı' adlı sevilen dizinin başrol oyuncuları Cantuğ Turay ve Begüm Topçu Turay'ın rol aldığı '10 Dakika Ara' adlı tiyatro oyununa Kapaklılı tiyatro severler büyük ilgi gösterdi. Oyunu izlemeye gelen Kapaklılılar salonunu doldurdu.

 

İKİ PERDELİK KOMEDİ

Deneme çekimine giren iki oyuncunun yüzlerce kişi arasından seçilmesini ve bu role hazırlanırken yaşadıkları komik ve sürprizlerle dolu olayları anlatan kahkaha dolu iki perdelik komedi, izleyenleri kahkahalara boğdu. İlçede son zamanlarda kültürel ve sanatsal faaliyetlerin artmasından memnuniyet duyduklarını kaydeden vatandaşlar, “İnşallah bundan sonra da daha fazla böyle etkinlikler izleme fırsatı buluruz” ifadelerini kullandı. Oyun sonunda Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ünlü oyunculara çiçek ve plaket takdim ederek katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10