Uyan, Camcı'ya başarının sırrını verdi

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve CHP Marmara Ereğlisi İlçe Başkanı Hakan Turan, 10 Nisan'da yapılan CHP Çerkezköy İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığına seçilen Engin Camc

Marmara Ereğlisi 19.05.2016 00:13:00 0
Uyan, Camcı

BAŞARILI OLMAK İÇİN BİRLEŞTİRİCİ OLUN

Engin Camcı ve yeni yönetimini tebrik eden Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, “Başarılı çalışmalar yapacağınıza gönülden inanıyorum. Ancak hiç bir zaman ayrıştırıcı olmayın, her zaman birleştirici olun. O zaman başarı kendiliğinden gelir. 20 yıldır Belediye Başkanlığı yapıyorum ve  her zaman birleştirici oldum. Çerkezköy büyük bir ilçe ve nüfusu her geçen gün hızla artıyor. Dolayısıyla burada siyaset yapmak zor. Bu nedenle devamlı ılımlı ve birleştirici olmak zorundasınız” dedi.

 

BİZ KARDEŞ İLÇE BAŞKANLARI OLDUK

CHP Marmara Ereğlisi İlçe Teşkilatı ve CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak birbirlerini kardeş ilçe gördüklerini söyleyen CHP Marmara Ereğlisi İlçe Başkanı Hakan Turan ise “Bundan böyle Engin başkan ile birlikte çalışmalar yapacağız. Birlikte yapacağımız çalışmalarla bölgemize büyük katkı sağlayacağız. Buna gönülden inanıyorum. Yapacağımız bu çalışmalar kardeş ilçe anlayışı kapsamında tüm ilçelere örnek olacaktır” dedi.

 

GENÇ VE DİNAMİK BİR EKİPLE YOLA ÇIKTIK

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı da, “İlçe yönetim kurulum ve şahsım adına ziyaretiniz için teşekkür ederim. 10 Nisan’da gerçekleştirdiğimiz kongre ile genç ve dinamik bir ekiple göreve geldik. Amacımız ilçemizde partimizi daha üst noktalara taşımaktır. Bu nedenle canla başla özveriyle çalışacak bir ekiple yola çıktık. Sizlerin de dediği gibi her zaman birleştiriçi olacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. İlçemizin daha iyi yerlere gelmesi için belediyemizle birlikte koordineli olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da ilçe teşkilatına gelerek Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve CHP Marmara Ereğlisi İlçe Başkanı Hakan Turan ile CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetimi ile sohbet etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10