Yeşil ailesini yasa boğan kaza

Çerkezköy'den Ordu'ya doğru yola çıkan Çerkezköy'ün tanınan ailelerinden Yeşil ailesinin fertlerinin içinde bulunduğu otomobilin, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yol kenarında bekleyen

Çerkezköy 19.05.2016 09:50:00 0
Yeşil ailesini yasa boğan kaza

Çerkezköy siyasetinin renkli simalarından Yeşil ailesinin iki ferdi, Kastamonu’nun Tosya ilçesinde içinde bulundukları otomobilin park halindeki TIR’a çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybetti. Kazada iki aile üyesi de yaralandı. 

 

İKİ KİŞİ ÖLDÜ İKİ KİŞİ YARALANDI
AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanı ve Çerkezköy Belediye Meclis eski Üyesi Selda Yeşil’in de içinde bulunduğu otomobil, Çerkezköy’den Ordu istikametine ilerlerken Kastamonu’nun Tosya İlçesi’nde kaza yaptı. Kazada AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanı ve Çerkezköy Belediye Meclis eski Üyesi Selda Yeşil ile AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları eski Başkanı Nuran Yeşil’in kayın pederi Mehmet Yeşil ile Kayın Valideleri Meliha Yeşil, kaza mahalinde hayatlarını kaybetti. Araçta bulunan Selda Yeşil ile araç sürücüsü eşi Murat Yeşil ise yaralandı. Kazada yaşamlarını yitiren Mehmet- Meliha Yeşil çifti, aynı zamanda Çerkezköy Barosu Avukatlarından Erdoğan Ünal’ın da kayın pederi ve kayın validesiydi. 
 

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
İddiaya göre Murat Yeşil (49) yönetimindeki 59 TH 888 plakalı otomobil, D-100 karayolunun Suluca Köyü mevkisinde yol kenarında bekleyen Recep Ali Karaman’ın kullandığı (49) 53 K 2295 plakalı TIR’a çarptı. Otomobildeki Mehmet ve Meliha Yeşil, kaza yerinde hayatını kaybetti, sürücü Murat Yeşil ile eşi Selda Yeşil (46) ise yaralandı. Yaralılar, Tosya Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı, cenazeler de aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle yaklaşık bir saat ulaşıma kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Korkunç kazanın haberi, Çerkezköy’de şok etkisi yarattı. Kazayı haber alan Yeşil ailesi fertleri ise kazanın meydana geldiği Kastamonu’nun Tosya ilçesine doğru yola çıktı.
 

Çerkezköy Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10