Çorlu'da Japon Kültür Günleri

Çorlu'da faaliyet gösteren Orion Alışveriş Merkezi kültürel faaliyetlere bambaşka bir boyut kazandıracak olan Japon Kültür Günleri etkinliğine hazırlanıyor. 26 Mayıs Perşembe günü başlaya

Çorlu 20.05.2016 21:10:00 0
Çorlu

JAPON ÜRÜNLERİ SATIŞA SUNULACAK

Japon kültürünü tanıtmak amacıyla Orion AVM, Japon Kültür Günleri düzenliyor. 26-31 Mayıs tarihleri arasında sürecek etkinlik kapsamında Japonya’dan özel olarak getirilen ürünler sergilenirken, her gün Japon kültürünün bir parçası olan seremoniler ve aktiviteler yapılacak. Hem çocuklara hem yetişkinlere farklı aktivitelerin yer aldığı Japon Kültür Günleri süresince çeşitli ürünler de satışa sunulacak. Orion’un içerisinde yapılacak özel dekorasyonla da ziyaretçilerimiz, uzak doğunun bu hayranlık uyandıran ülkesinin atmosferini daha fazla hissedecekler.

 

ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİKLER DE OLACAK

Etkinlikte, Japon kültürünün vazgeçilmez öğelerinden çay seremonisi, origami gösterisi, suşi yapımı gibi çeşitli gösterileri dileyen herkes izleyebilecek. Gösterilerin sona ermesiyle ziyaretçilerimiz standları gezmeye devam edebilecekler. Japon Kültür Günleri süresince her gün belirli saatlerde farklı gösteri ve seremoniler sunulmaya devam edecek. Tüm gösterileri ve sunumları Japon ekibinin yapacağı etkinliklerden bazıları da çocuklara özel olacak. Japonya’daki çocuklar tarafından çok sevilen havuzdan balık tutma oyunuyla minik ziyaretçilerimiz de çok eğlenecek.

 

TİCARİ İŞ BİRLİKLERİ KURULABİLİR

Orion tarafından düzenlenecek olan Japon Kültür Günleri’nin, kültürel bir faaliyet olması yanında ilçeye ticari anlamda yeni bir kapı açması bekleniyor. Orion Alışveriş Merkezi ile Japon Kazue Company’nin iş ortaklığı ve uzun yıllardır Türkiye-Japonya arasında kültür elçisi olarak pek çok işbirliğinin doğması açısından etkinliğin ticari bir fırsat ortamı yaratması bekleniyor. Açılıştan önce ve sonraki günlerde, Orion’da ürünleri satılan firmaların yöneticileri ve temsilcileriyle birlikte çeşitli kurum ve kuruluşlar ziyaret edilerek ileriye dönük işbirliği fırsatları için görüşmeler yapılacak.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10