Gözyaşlarıyla uğurlandılar

Memleketleri Ordu'ya giderken geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanı Selda Yeşil ve AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları eski Başkanı Nuran Yeşil i

Çerkezköy 20.05.2016 21:28:00 0
Gözyaşlarıyla uğurlandılar

FECİ KAZADA HAYATLARINI KAYBETTİLER

Çerkezköy’den Ordu’ya gitmekte olan ilçenin tanınmış ailelerinden Yeşil ailesinin fertlerinin içinde bulunduğu otomobilin, Kastamonu’nun Tosya ilçesinde yol kenarında duran TIR’a çarpması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kazada AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanı Selda Yeşil ve AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları eski Başkanı Nuran Yeşil ile Avukat Erdoğan Ünal’ın kayın pederi Mehmet Yeşil ve eşi Meliha Yeşil yaşamlarını yitirmişti. Araçta bulunan Selda Yeşil ile eşi Murat Yeşil ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Kazadan sonra Tosya Devlet Hastanesi Morgu’na kadlrılan Mehmet Yeşil ve eşi Meliha Yeşil’in naaşları, son yolculuklarına uğurlanmak üzere dün Çerkezköy’e getirildi. 

 

İSTASYON MEZARLIĞI’NDA TOPRAĞA VERİLDİ

Hacı Mehmet Yeşil ve Hacı Meliha Yeşil’in çoçukları Mehmet Yeşil, Turgut yeşil ve Damatları Avukat Erdoğan Ünal Erkaynak Camii’nde taziyeleri kabul etti. AK Parti Kadın Kolları eski Başkanı ve Tekirdağ Beyaz Ay Derneği Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil de kadınların bulunduğu bölümde taziyeleri kabul etti. Mehmet Yeşil ve eşi Meliha Yeşil Erkaynak Camiinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze mamazının ardından gözyaşları arasında dualarla İstasyon Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.

 

YEŞİL AİLESİNİN CENAZESİNE YOĞUN KATILIM OLDU

Hacı Mehmet Yeşil ve eşi Hacı Meliha Yeşil’in Erkaynak Camii’ndeki cenaze merasimine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, Çerkezköy Belediye eski Başkanı Ali Ertem, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy ve Kapaklı Belediyesi Meclisi Üyeleri, Tekirdağ Tarım Müdürü Zekeriye Sarıkaya, AK Parti Çerkezköy Kadın Koları Başkanı Rüveyda Akbay, Beyaz Ay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Çerkezköy Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nayir, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, Karaağaç eski Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Veliköy eski Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanı Sait Yazı, CHP Çerkezköy İlçe eski Başkanı Saim Özkan, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yelek, AK Parti Kapaklı İlçe eski Başkanı Ali Osman Orhan, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, iş adamları ile Yeşil ailesinin eş dost ve akrabaları katıldı. 

 

Haber / Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10