Miniklerin gösterileri duygulandırdı

Çerkezköy'de 4-6 yaş grubuna eğitim hizmeti veren Dârul Erkam Çocuk Yuvası öğrencileri, bu sene dördüncüsü düzenlenen yılsonu etkinliklerinde velilerine ve diğer davetlilere hoşça vakit geçirtti.

Çerkezköy 22.05.2016 18:22:00 0
Miniklerin gösterileri duygulandırdı

TAM NOT ALDILAR

Yıl içerisinde öğrendikleri etkinlikleri ve dini eğitimleri şarkılar eşliğinde ailelerine izleten çocuklar ailelerden ve protokolden tam not aldılar. Biri eğitmen müdür olmak üzere beş öğretmenle eğitim hizmeti veren Dârul Erkam Çocuk Yuvası’nın bu seneki eğitim faaliyeti de Çerkez Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nde sahnelendi. Programa Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Dârul Erkam Çocuk Yuvası yönetimi ve öğretmenleri ile öğrenci velileri katıldı. Özellikle savaşın soğuk yüzünün anlatıldığı gösterilerde dünya kamuoyuna damgasını vuran “Ayhan Bebeğin” dramı ve “Bot batma sahnesi” duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

 

SENEYE DAHA ETKİN OLACAK

Peygamberimiz hz. Muhammed (S.A.V.)’in hayatından kesitlerin ve hadislerin müzik eşliğinde anlatıldığı tiyatral gösteri ile miniklerin mehteran gösterisi izleyicilerden tam not aldı. Dârul Erkam Çocuk Yuvası Kurucu Müdürü Adem Sayar, “Bu sene dördüncüsünü yaptığımız etkinliğin önümüzdeki sene daha da etkin olacağına inanıyorum. Bugünün hazırlanmasına katkı sağlayan başta velilerimiz olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10