Polisleri darp edip kaçtı

Kapaklı'da iddiaya göre hakkında arama kararı olan G.P., kendisini gözaltına almak isteyen iki sivil polis memurunu darp ederek kayıplara karıştı.

Kapaklı 22.05.2016 18:30:00 0
Polisleri darp edip kaçtı

 TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILMIŞTI

Saray’da yaklaşık iki ay önce meydana gelen olayda eğlenmek için içkili bir lokantaya giden ve hesap yüzünden tartıştığı çalışanlar tarafından dövüldüğü iddia edilen Ömer Özer, gece yarısı oğlu ve eniştesiyle evine dönmüş, sabah saatlerinde de ölü bulunmuştu. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri lokanta çalışanları G. P., U. A., S. P., Ö. D., E. D., M. M. ve H. B.’yi gözaltına almıştı. Jandarma karakolundaki ifadelerinin ardından 7 şüpheli adliyeye sevk edilmiş, U. A., S. P., E. D. ve M. M. çıkarıldıkları mahkemece ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine konulurken, diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

 

POLİS HER YERDE ONU ARIYOR

Olayla ilgili tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan ve iddiaya göre hakkında arama kararı olan 3 şüpheliden G.P., Kapaklı’da kendisini gözaltına almak isteyen iki sivil polis memurunu darp ederek kayıplara karıştı. İki polis memurunun sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken; İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli G.P.’nin kısa sürede yakalanması için geniş çaplı arama çalışması başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10