Kampüs yükselmeye başlıyor

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ın göreve geldiği günden bu yana en çok önem verdiği projelerin başında yer alan 'Eğitim Kampüsü'nde çalışmalar başladı. Hayırsever Seval- Ahmet Çetin Ã

Çerkezköy 23.05.2016 20:17:00 0
Kampüs yükselmeye başlıyor

Ambardere mevkiindeki Eğitim Kampüsü alınana, şuana kadar Hayırsever Seval- Ahmet Çetin çifti tarafından 16 derslikli Fen Lisesi, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bir Sosyal Bilimler Lisesi ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da Anadolu İmam Hatip Lisesi yapılacak. Alanda ilk olarak Fen Lisesi'nin hafriyat çalışmaları başladı. Kaymakam Kubilay, hayırsever Seval Çetin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nair ile birlikte kampüs alanına giderek incelemelerde bulundu ve okul inşaatı yapacak olan Ases firması yetkilisi Sadettin Hasanoğlu'ndan bilgi aldı.

ÇALIŞMALAR MEYVELER VERMEYE BAŞLADI
Kampüs alanında yapımına başlanılan Fen Lisesinin kendisini son derece heyecanlandırdığını belirten Kaymakam Kubilay, "Yoğun çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Yapılacak olan Fen Lisesi ilçemiz eğitimine büyük değer katacak.Okulu yaptıracak olan Çetin çiftine teşekkür ediyorum. Ayrıca kampüs alanında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bir Sosyal Bilimler Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da bir Anadolu İmam Hatip Lisesi yapılacak."dedi.
Hayırsever Seval Çetin ise, "Hafriyat çalışmaları ile birlikte projemizin hayata geçtiğine artık inanıyorum. Çalışmaların başlamış olmasından çok heyecanlı ve sevinçliyim. Bizlere bu konuda yardımcı olan tüm kamu görevlilerine ve özel sektör çalışanlarına teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10