Kaymakam'dan miniklere kitap sözü

Kapaklı'da eğitim öğretim veren Gazi İlkokulu, dün düzenlenen törenle yeni kütüphanesine kavuştu. Açılış törenine katılan Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, basın mensuplarına kitap hediye ede

Kapaklı 24.05.2016 18:49:00 0
Kaymakam

AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ

Kapaklı Gazi İlkokulu Kütüphanesi açılış törenine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ün yanı sıra, Kapaklı Belediyesi Başkan Vekili Ender Dubaz, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kd. Bşçvş. Tekin Oruç, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, MHP İlçe Başkanı İsmail Türker, 26. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı. 

 

BİN ADET KİTAP SÖZÜ VERDİ

Okul binasının 3’üncü katında bulunan kütüphanenin açılış kurdelesini Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ve protokol üyeleri birlikte kesti. Burada kısa bir konuşma yapan Kaymakam Gürbüz, “Çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını kazandırmalıyız. Bunun için kütüphaneler büyük önem arz ediyor. Okulumuzun kütüphanesi çok güzel olmuş. Masa ve sandalyeleri rengarenk. Birbirinden güzel kitaplar var kütüphanede” dedi. Kaymakam Gürbüz, Kapaklı Kaymakamlığı olarak okula bin adet kitap sözü verdi. 

 

GÖREVİNİ ÖNEMSEYEN BİR EĞİTİM KADROSUYLA ÇALIŞIYORUZ

Kütüphane açılışında öğrencilerle de sohbet eden Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, bazı öğrencilere de okumaları için kitap tavsiyesinde bulundu. Gürbüz, açılış törenine katılan basın mensuplarına da birer adet kitap hediye etti. Kütüphane açılış töreni programı, okulun konferans salonundaki etkinliklerle devam etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Okul Müdürü Osman Günel, “Biz, çocuklarımızı yetiştirirken, hayata gülümseyen, mesleğini benimseyen, görevini önemseyen eğitim kadrosuyla çalışıyoruz. Öğrencilerimizi eğitimin, bilimin ön gördüğü kurallar içinde başarıya ulaştıracağımıza olan inancımız tamdır” dedi.

 

ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN KÜTÜPHANE YAPTIK

Osman Günel konuşmasını şöyle sürdürdü: “Okul, çocuk için isteyerek gidilen bir kurum olmalıdır. Bu bilinçle, okul idaresi, öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile birlikte okulumuzun fiziki imkanlarını iyileştirirken, öğrencilerimiz için de kütüphane yaptık. Öğrencilerimizin kütüphanemizden en üst düzeyde faydalanmalarını temenni ediyorum.” Program, okul çalışmalarının anlatıldığı slayt gösterimi ile sona erdi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10