Hırsızların gece mesaisi

Kapaklı'da gece saat 04.00'da bir iş yerine giren iki hırsız, çaldıkları 6 bin Lira'lık cep telefonları ve bir miktar para ile birlikte kayıplara karıştı. Hırsızların gece mesaisi güv

Kapaklı 24.05.2016 18:51:00 0
Hırsızların gece mesaisi

GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDILAR

Olay Kapaklı’ya bağlı İsmetpaşa Mahallesi’nde Danış Center’da bulunan bir fatura ödeme merkezinde meydana geldi. Saat 04.00'da kapıyı zorlayarak iş yerine giren iki şüpheli, ilk etapta parmak izi bırakmamak için çekmeceleri kağıt kullanarak açmaya özen gösterdi. İş yerinden çok sayıda müşteriye ait cep telefonlarını çalan acemi hırsızlar, ilerleyen dakikalarda parmak izi bırakmama konusuna aldırış etmeden iş yerindeki tüm çekmeceleri karıştırmaya başladı. Daha sonra güvenlik kamerasını fark eden acemi hırsızlar, gayet rahat tavırlarla hırsızlığa devam ettiler.

 

HIRSIZLAR KAYIPLARA KARIŞTI

İş yerinde yaklaşık 10 dakika kalan iki hırsız, gözlerine kestirdikleri yazar kasayı açmak için dakikalarca uğraştı. Hırsızlar daha sonra çaldıkları cep telefonları ve paralarla kayıplara karıştı. Sabah iş yerine geldiğinde kapının kırıldığını gören dükkan sahibi Hasan Merdamert, durumu hemen polise bildirdi. Durumu haber alan polis olay yerine gelerek iş yerindeki ve çevredeki güvenlik görüntülerini inceledi. Olay yerinde parmak izi çalışması da yapan polis, hırsızlık zanlısı iki acemi hırsızın yakalanması için geniş kapsamlı çalışma başlattı.

 

Şaban KARDEŞ / Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10