Büyükşehir'den 'özel' piknik

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Kapaklı Belediyesi'nin destekleri ile düzenlenen 'Engelsiz Yaşam Pikniği'ne 2 bine yakın engelli ve

Kapaklı 29.05.2016 19:14:00 0
Büyükşehir

2 BİNE YAKIN KİŞİ KATILDI

Kapaklı’da Kazak Gölü Mesire Alanı’nda düzenlenen Engelsiz Yaşam Pikniği etkinliğine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Daire Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Müdürü Serpil Cenker ile Kültür ve Sosyal işler Daire Başkanlığı personeli, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy, Kapaklı, Saray, Tekirdağ ve Çorlu şubelerine üye engelli vatandaşlar ile yakınları katıldı. 

 

BATMAN SU TAŞIDI

Katılımcıların mangal keyfi yaptığı etkinlikte sınırsız soğuk içecek, süt mısır, patlamış mısır ikramında da bulunuldu. Batman ve Pamuk Prenses kılığına giren görevliler, bir yandan katılımcılara hizmet ederken; bir yandan da çocukları eğlendirmeye çalıştı. Pamuk prenses miniklerin yüzünü rengarenk desenlerle boyarken; Batman de katılımcılara su taşıdı. Etkinlikte iki görevli de şekilden şekile soktukları balonları çocuklara dağıttı.

 

SAĞLIK SPONSORU İRMET OLDU

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Engelsiz Yaşam Pikniği etkinliğinin sağlık sponsorluğunu da Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi üstlendi. Sıcaktan dolayı tansiyonu düşen katılımcılara ilk müdahale Özel İrmet Hastanesi ekipleri tarafından yapıldı. Çocukların halat çekme, sandalye kapmaca gibi çeşitli oyunlarla eğlendiği piknikte, katılımcılar canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10