Sertifikaları Akay'ın elinden aldılar

Sertifikaları Çerkezköy Belediyesi tarafından açılan Step, Aerobik ve Pilates Kurslarını başarı ile tamamlayan kursiyerler, sertifikalarını düzenlenen törende Belediye Başkanı Vahap Akay'ın elinden aldÄ

Çerkezköy 30.05.2016 21:20:00 0
Sertifikaları Akay

Başkanlık makamında gerçekleştirilen sertifika törenine katılan kursiyerler, Başkan Akay'a yüzme kursları açılması yönünde talepte bulundu. Bunun üzerine Akay, Cengiz Topel Caddesi üzerine yapılacak Kapalı Yüzme Havuzu’nun ihalesinin 1-2 ay içerisinde tamamlanacağını ardından yapımına başlanacağı belirterek, tamamlanmasının 2018 yılının ilk yarısını bulacağını ve Kapalı Yüzme Havuzu’nun tamamlanmasının ardından yüzme kurslarının da yapılabileceğini söyledi.
 

GELECEK YILDA YAPILACAK
Step, Aerobik ve Pilates Kurslarının gelecek yılda yapılacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, düzenlenen bu kurslarda hem ev hanımlarının fazla kilolarından kurtulduğunu, hem spor yaptığını, hem de ev hanımlarının Çerkezköy Belediyesi ile bütünleştiğini belirterek, "Bu kurslarımızın bir avantajı da Çerkezköy’e yurdumuzun ve ata yadigarı topraklarımızın çeşitli noktalarından gelen ve artık burada hayatını devam ettiren hanımlarımızın birlik ve beraberliklerini güçlendiriyor. Komşuluk, arkadaşlık ilişkilerini kuvvetlendiriyor, kadın dayanışmasını arttırıyor. Sizleri bir arada görmekten son derece mutluyum” dedi.

 

VATANDAŞLARIMIZA İADE EDİYORUZ

Kursa katılan bazı kursiyerlerin mahallelerindeki yeşil alanlar ile ilgili talep ve isteklerini de dinleyen Akay, "İlçemiz genelindeki tüm yeşil alanları, parkları elden geçiriyoruz. Biliyorsunuz daha önce buraları işletme mantığı ile gasp edilmişti adeta. Şimdi biz bu anlayışa son vererek, bu yeşil alanları modernize edip, içine spor aletleri ve oyun grupları koyarak gerçek sahiplerine, yani vatandaşlarımıza iade ediyoruz" diye konuştu.
 

YER BAKIYORUZ
Bir kursiyer ise, Veliköy’de Kapalı Spor Salonu yapılması talebinde bulundu. Bunun üzerine Akay, Ağustos ya da Eylül ayı gibi Halı Saha’nın olduğu bölgeye Kapalı Düğün Salonu inşaatına başlanılacağını ve küçük bir Kapalı Spor Salonu yapmak için de yer baktıklarını söyledi.
Ardından Akay, Step, Aerobik ve Pilates Kurslarına katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10