Akay sporcularla kahvaltıda buluştu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçede faaliyet gösteren spor kulüpleri yönetim ve sporcularıyla Et Beyi Restaurant'ta düzenlenen kahvaltıda buluştu.

31.05.2016 21:38:00 0
Akay sporcularla kahvaltıda buluştu

KULÜPLERİN SIKINTILARINI BİLİYORUZ

Kahvaltıya Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, Belediye Meclis Üyesi Uğur Erem, Belediye birim amirleri, spor kulüpleri başkanları ve sporcular katıldı. Çerkezköy’deki spor kulüplerinin her zaman yanında olduklarını, bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceklerini kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kulüplerimizin sıkıntılarını biliyoruz. Bu sıkıntıların çözümü için çalışıyoruz. Çerkezköy’de şu anda spor kulüplerinin en önemli sıkıntı futbol müsabakalarının oynanacağı stat sıkıntısıdır. Hali hazırda Çerkezköy Belediyesi’nin Organize Sanayi Bölgesi’nde bir stadı var. Burayı her kulübün kullanımına açamıyoruz. Çünkü zeminde bozulmalar meydana geliyor” dedi.

 

MİLLİ EĞİTİM’İ BEKLİYORUZ

Veliköy’deki stadın da sıkıntılı olduğunu kaydeden Başkan Akay, “İlçemize 2 tane tesis kazandırmak için beliyoruz. Projelerimizi de hazırladık. Bunlardan biri, Kızılpınar Mahallesi’ndeki mevcut futbol sahasıdır. Burası İmar planlarında spor alanı olarak geçiyor. Fakat Milli Eğitim’e tahsis edilmiş. Burası için 9 proje hazırladık. Suni çim saha ve tribün yapalım, futbol müsabakaları da burada oynansın dedik. Gençlerimiz, çocuklarımız spor yapma imkanına kavuşsun dedik. Yaklaşık 3 ay önce Milli Eğitime müracaat ettik. Burasını Çerkezköy Belediyesi’ne tahsis edin projemizi gerçekleştirelim dedik. Hala bir cevap gelmedi. Olumlu cevap gelir gelmez çalışmalara başlayıp, Eylül-Ekim hizmete açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

 

BİR STAT DA İSTASYON MAHALLESİ’NE

Çerkezköy Belediyesi olarak İstasyon Mahallesi’ndeki 29 Ekim Spor Kompleksi yanında bulunan alana da bir futbol sahası yapmak istediklerini kaydeden Vahap Akay, “Bu proje için de hazırlıklarımızı tamamladık. Yakın bir zamanda suni çim sahası ve tribünleri olan bir stadı da buraya yaparak spor kulüplerinin ve gençlerimizin kullanımına açacağız” dedi.

 

MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Namık Kemal Bulvarı üzerinde bulunan Kapaklı Spor Salonu yanındaki alana da Tekirdağ İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Gençlik Merkezi ve Stat yapılacağını kaydeden Vahap Akay, “Yakın bir zamanda sahada çalışmaların başlayacağını umut ediyoruz. Biz spor kulüplerine elimizden geldiğince yardım yapmaya çalışıyoruz. Sizlere daha fazla katkı sunmak için çalışmalarımız ve mücadelemiz devam edecek. Tüm liglerde oynayan takımlarımıza, sporcularımıza gelecek sezon için başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber / Fırat KESKİNKILIÇ


0282 726 91 91
0282 747 65 10