Okul arkadaşları dernek kurdular

Çerkezköylü iş adamı Murat Akay başkanlığında Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği kuruldu. Kurucu dernek üyeleri önceki akşam bir araya gelerek kongre tarihini belirledi.

Çerkezköy 2.06.2016 21:16:00 0
Okul arkadaşları dernek kurdular

OKUL ARKADAŞLARI DERNEK ÇATISI ALTINDA BULUŞTU

Ortaokul ve lisede birlikte eğitim ve öğretim gören çocukluk arkadaşları her ay bir yerde yemekte bir araya gelerek Çerkezköy’ü daha iyi yerlere getirmek için fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Çerkezköylü genç  iş adamlarından Murat Akay, arkadaşlarının önerisi üzerine bir dernek kurarak Çerkezköy’ün gelişimine daha iyi ve kalıcı katkı sağlamak düşüncesiyle Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneğini kurduklarını ve arkadaşlarının da kendisini kurucu başkan olarak seçtiklerini kaydetti.

 

“HEDEFİMİZ 200 ÜYE”

Akay “ Derneğimizin yönetim kurulunda Murat Serin, Fahri Er, Recep Şahin, Gökhan İkizoğlu, Yetiş Demir, Oygar Göre, Ercan Tunalı yer alıyor. Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği olarak  kısa süre içerisinde hedef olarak 200 üyeye ulaşmak istiyoruz.  Derneğimize şu ana kadar sanayici, esnaf, avukat, doktor olmak üzere çeşitli meslek dallarından 50 ye yakın kişi üye oldu” dedi.

 

“ÇERKEZKÖY’ÜN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ”

Dernek olarak tek amaçlarının kalıcı ve önemli projeler üreterek Çerkezköy’ün gelişimine katkı sağlamak olduğunu kaydeden Akay “ İlçemiz ülkemizin önde gelen sanayi kentlerinden biri ve devamlı gelişerek büyümekte ve her yılda Türkiye ortalamasının çok üzerinde aldığı göç ile nüfusu da devamlı artarak büyümektedir. Yaşadığımız bu güzel kentimizi daha yaşanılır olmasına katkı sağlamak tüm sivil toplum kuruluşlarının da görevi olduğunu düşünüyoruz ve kentimizin daha iyi yerlere gelmesi noktasında dernek olarak bizlerde elimizden geldiğince katkı sağlamak istiyoruz. Bu nedenle önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz genel kurulumuzdan sonra proje çalışmalarına başlayacağız. Bu nedenle Derneğimize Çerkezköy’de yaşayan her kesimden insanlarımızın üye olmasını bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde el ele vererek kentimizin geçmişten bu güne kadar olan tarihi mekanları, örf,adet ve gelenekleri olmak üzere kendine has yemek kültürlerini de ortaya çıkararak yaşatılması konusunda da çalışmalar yapacağız. Bu konularda unutulmuş yada unutulmaya yüz tutmuş ne varsa ilçemizin her alanda neyi var ise onları su yüzeyine çıkartmak istiyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10