Kurum amirleri ile istişare yaptı

İlçe Kamu Kurum ve Kuruluşları Amirleri Toplantısı, Çerkezköy İlçe Kaymakamı Metin Kubilay Başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Çerkezköy 2.06.2016 21:22:00 0
Kurum amirleri ile istişare yaptı

“YOL GÖSTERİCİ OLUN”

5442 Sayılı Yasanın 40. Maddesi gereği gerçekleştirilen söz konusu toplantıda, 2015 yılında kurumların yaptığı çalışmalar ile devam eden projeler ve 2016 yılında yapılması planlanan faaliyetler görüşüldü. Bürokratik odaklı iş anlayışından ziyade vatandaşa hizmet odaklı görev anlayışına sahip olduklarını ifade eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, iş ve işlemlerin yapılmasında gereken hassasiyetin gösterilmesi ve vatandaşlarımızla sağlıklı iletişimin sağlanması,yol gösterici olunması hususlarına dikkat çekti.

 

TALİMAT VERDİ

Kubilay, kurum amirlerine vatandaşların her türlü talep ve şikayetlerini sabırla dinlemeleri ve ilgili mevzuat çerçevesinde gerekli işlemleri süratle yapmaları talimatını verdi. Avrupa Birliği ve Kalkınma Ajansı Fonlarından yararlanmak için, her kurumun kendi alanıyla ilgili farkındalık yaratacak projeler hazırlamasını isteyen Kubilay, Kaymakamlık Proje Koordinasyon Biriminden destek alınarak çalışmaların başlamasını istedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Halk Eğitim Kampanyası, Okuma-Yazma Seferberliği ve Okul Öncesi Eğitim Kampanyasının önemine de dikkat çeken Kaymakam Kubilay, kurum Amirlerinden bu çalışmalara gerekli katkıları sağlamalarını isteyerek, yapılacak çalışmaları bizzat takip edeceklerini belirtti. Toplantının sonunda Kubilay, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile tüm kamu çalışanlarına hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10