3 aracı biçen sürücü tutuklandı

Çerkezköy'de, kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürülen TIR önceki gün Çerkezköy Cezaevi kavşağında 3 otomobili biçmişti. Bir otomobilin ikiye bölündüğü kazada bir kişi

Çerkezköy 8.06.2016 18:06:00 0
3 aracı biçen sürücü tutuklandı

BÜYÜK BİR HIZLA ÇARPTI

Kaza,  İstanbul-Kapaklı yolunda bulunan Cezaevi Kavşağında önceki gün meydana gelmişti. İstanbul istikametinden Kapaklı istikametine seyir halinde ilerleyen Sadettin Çelik (34) yönetimindeki 34 ZL 0284 TIR ile Cezaevi istikametinden, Çerkezköy istikametine seyir halinde olan Serkan Zengin (35) yönetimindeki 34 FKF 90 plakalı otomobil ile çarpışmış, çarpışmanın etkisiyle kontrolünü kaybeden TIR yolun karşı şeridine geçerek, kırmızı ışıkta bekleyen Sadrettin Avcı (60) yönetimindeki 53 NH 395plakalı kamyona ve Mahmut Caner Koç yönetimindeki 34 LP 0655 plakalı otomobile çarparak durabilmişti.

 

YOLDA HAYATINI KAYBETTİ

TIR’ın ışık ihlali yaptığı kazada 34 ZL 0284 plakalı otomobili ikiye bölünürken, araçtan fırlayan sürücüsü Serkan Zengin ağır yaralandı. İlk müdahalesi olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapılan Serkan Zengin yolda hayatını kaybetti. Yaralanan TIR şoförü Sadettin Çelik ile Sadrettin Avcı ve Mahmut Caner, ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

 

KAMERALARA YANSIDI

Öte yandan bir kişinin hayatını kaybettiği, üç kişinin de yaralandığı katliam gibi kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Bir işyerinin kamerasında saniye saniye görünen görüntüde 3 aracı biçen Sadettin Çelik idaresindeki TIR’ın Tugay kavşağından Kapaklı istikametindeki trafik ışıklarını ihlal ettiğini görülmüştü. Kazada hayatını kaybeden 35 yaşındaki Zengin’in Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalıştığı ve bir ay önce Sevilay Zengin ile dünya evine girdiği öğrenildi.

 

TIR SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

Öte yandan kazada bir kişinin ölümüne sebep olan TIR sürücüsü 34 yaşındaki Sadettin Çelik dün Çerkezköy Adliyesinde hakim karşısına çıkarıldı. Savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemeye çıkartılan Çelik tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10