Dereceye girenlere ödülleri verildi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) tarafından Çerkezköy ve Kapaklı'da bulunan ortaokul öğrencilerine yönelik ödüllü resim yarışması, lise öğrencilerine yöne

Çerkezköy 10.06.2016 21:15:00 0
Dereceye girenlere ödülleri verildi

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

“Kardeşlik ve Yardımlaşma” temasıyla düzenlenen her iki yarışmada da ilk 3’e giren öğrencilere ödülleri verildi. Resim yarışmasına toplam 52 eser katılırken, kompozisyon yarışmasına da 16 eser katıldı. “Kardeşlik ve Yardımlaşma” temasıyla düzenlenen ödüllü resim yarışmasına Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 5, 6, 7 ve 8.sınıf öğrencileri katıldı. Kompozisyon yarışmasına da, lise öğrencileri katıldı. Kompozisyon yarışmasında; Birinci Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Gönül Dayı, İkinci; Kapaklı Çok Programlı Anadolu Lisesi’nden Gamze Dayak ve Üçüncü; Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi’nden Eda Babur oldu. Kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerini ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler verdi. Yarışmada ayrıca birinci olan okulların Okul Aile Birliği’ne de ödül verildi. Birinci olan öğrencinin Okulu’na ödülünü ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan verdi.

 

BİN TL YARDIM

Resim yarışmasında da; Birinci; Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’ndan Dilara Dinç, İkinci; Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’ndan Cem Balcı ve Üçüncü; Yıldızkent Ortaokulu’ndan Zeynep Akyüz oldu. Resim dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant verdi. Birinci olan öğrencinin okuluna ödülü Çerkezköy Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nair verdi.

Dereceye giren öğrencilere tablet bilgisayar verilerek, kategorilerinde birinci olan öğrencilerin Okul Aile Birliği Banka Hesaplarına 1.000 TL yardımda bulunuldu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10