İlk iftar sofrası Fatih Mahallesinde kuruldu

Çerkezköy Belediyesi'nin Ramazan ayında her yıl geleneksel olarak düzenlediği sokak iftarlarının bu yıl ilki Fatih Mahallesi'nde yaklaşık bin 200 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Çerkezköy 14.06.2016 20:08:00 0
İlk iftar sofrası Fatih Mahallesinde kuruldu

YOĞUN İLGİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Ebru Özlemiş Alaca ve vatandaşların  katıldığı Fatih Mahallesi’ndeki sokak iftarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

 

“SOFRALARIMIZDA BULUŞUYORUZ”

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulacağını belirten ve tüm Çerkezköylülerin Ramazan ayını kutlayan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Yerel yönetim olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz” diye konuştu. Ramazan ayı boyunca her mahallemizde kurulacak iftar sofralarında vatandaşlar ile birlikte olacağını ifade eden Belediye Başkanı Akay “İlk iftar soframızı bugün Fatih Mahallesi’nde bulunan Adliye Otopark alanında kurarak ve vatandaşlarımız ile birlikte oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.

 

MAHALLE İFTARLARININTARİHLERİ
Çerkezköy Belediyesi tarafından dün akşam Cumhuriyet Mahallesi’nde verilen iftarın ardından 17 Haziran Cuma günü Yıldırım Beyazıt Mahallesi Bahçeli Cami Önünde, 18 Haziran Cumartesi günü Kızılpınar Mahallesi Recai Kutan Parkı’nda, 19 Haziran Pazar günü Bağlık Mahallesi Muhtarlık yanında, 21 Haziran Salı günü İstasyon Mahallesi İstasyon Cami yanında, 23 Haziran Perşembe günü Fevzipaşa Mahallesi Fevzipaşa İlkokulu Bahçesi’nde, 24 Haziran Cuma günü Veliköy Mahallesi eski Belediye Binası önünde, 26 Haziran Pazar günü Gazi Osman Paşa Mahallesi İstanbul Seyahat önünde, 28 Haziran Salı günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hacı Fahri Zümbül Cami önünde verilecek iftar ile mahalle iftarları sona erecek

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10