Çiftçilere İrmet'ten sağlık indirimi

Çerkezköy Özel İrmet Hospital ile Çerkezköy Ziraat Odası Başkanlığı arasında, dün saat 11.00'de oda üyelerine yönelik sağlık hizmetleri için indirim anlaşması yapıldı.İndirim

Çerkezköy 15.06.2016 17:09:00 0
Çiftçilere İrmet

“ÇİFTÇİLERİMİZE BÖYLE BİR HİZMETİ SUNMAKTAN MEMNUNUZ”

Çerkezköy Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Toprak,İrmet Hastanesi ile yaptıkları bir yıllık indirim anlaşmasının oda üyesi çiftçiler  ile birinci derecedeki yakınlarını ve oda personelini kapsadığını belirterek, “Bundan böyle İrmet Hastanesi'nden üyelerimizin sağlık konusunda da indirimden faydalanacak. Daha öncede bu hastanemiz ile bir indirim anlaşması yapmıştık bu anlaşmamızı yenilemiş olduk.Bu anlaşma insanlarımızın sağlığı için gerekliydi ve bu konuda indirim anlaşması yaparak protokol imzaladık.Amacımız tüm üyelerimizin  sağlık konusunda indirimli olarak sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamak. Çiftçilerimize böyle bir hizmeti sunmaktan da memnunuz. Çerkezköy Ziraat Odası olarak çiftçilerimize en iyi şekilde hizmet yapmaya çalışıyoruz.”dedi.

 

“KATKI PAYLARINI ODA OLARAK BİZ ÖDEYECEĞİZ”

 Başkan Hasan Toprak, Odanın kayıtlı 2 bin üyesinin bulunduğunu ancak faal olarak 1200 üyenin çalışma yaptığını da belirtti.Toprak, “Oda yönetimi olarak bizler her zaman üyelerimizin menfaatlerini koruyup kollamak için mücadele ediyoruz. Sağlık hizmetlerinden de en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamak için İrmet ile yaptığımız indirim anlaşması konusunda da çiftçilerimiz için iyi bir iş yapmış olduk.İrmet’e gidecek olan oda üyelerimiz odamız kayıtta odamız üyesi olduklarını mutlaka söylemeli eğer söylemezler ise katkı payı ödemek zorunda kalırlar.hastaneye gitmeden odamızdan da yazı alarakta gidebilirler.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10