İftar sofrasına yoğun ilgi

Çerkezköy Belediyesi'nin Ramazan ayında her yıl geleneksel olarak düzenlediği sokak iftarlarının ikincisi Cumhuriyet Mahallesi'nde gerçekleşti. Kartaltepe Piknik Alanı önünde kurulan sokak iftarına

Çerkezköy 15.06.2016 17:53:00 0
İftar sofrasına yoğun ilgi

“KATKIDA BULUNUYORUZ”

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hikmet İşcan, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşların katıldığı Cumhuriyet Mahallesi’ndeki sokak iftarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurulacağını, gönüllerin bir olacağını belirten ve tüm Çerkezköylülerin Ramazan ayını kutlayan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Yerel yönetim olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz” dedi.

 

“ORUÇLARIMIZI AÇMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIK”

 Ramazan ayı boyunca her mahallede kurulacak iftar sofralarında vatandaşlar ile birlikte olunacağını ifade eden Başkan Akay “İlk sokak iftarımızı Fatih Mahallemizde kurmamızın ardından ikinci sokak iftarımızda Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarımız ile bir arada olduk, onlar ile oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.

 

ÜÇÜNCÜ İFTAR CUMA GÜNÜ YILDIRIM BEYAZIT MAHALLESİ’NDE
İlk iftarın Pazartesi günü Fatih Mahallesi’nde bulunan Çerkezköy Adliyesi Otopark Alanı’nda kurulmasının ardından ikinci sokak iftarının Cumhuriyet Mahallesi’nde kurulduğunu ifade eden Akay, “Cuma günü üçüncü sokak iftarımız Yıldırım Beyazıt Mahallemizde bulunan Bahçeli Camii önünde kurulacak. Cuma günü kurulacak olan iftar soframıza tüm Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinlerini bekliyoruz” diye konuştu.

 

28 HAZİRANDA SONA ERECEK

Çerkezköy Belediyesi tarafından Cuma günü Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde verilecek iftarın ardından, 18 Haziran Cumartesi günü Kızılpınar Mahallesi Recai Kutan Parkı’nda, 19 Haziran Pazar günü Bağlık Mahallesi Muhtarlık yanında, 21 Haziran Salı günü İstasyon Mahallesi İstasyon Cami yanında, 23 Haziran Perşembe günü Fevzipaşa Mahallesi Fevzipaşa İlkokulu Bahçesi’nde, 24 Haziran Cuma günü Veliköy Mahallesi eski Belediye Binası önünde, 26 Haziran Pazar günü Gazi Osman Paşa Mahallesi İstanbul Seyahat önünde, 28 Haziran Salı günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hacı Fahri Zümbül Cami önünde verilecek iftar ile mahalle iftarlarımız sona erecek.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10