Müracaatlar 27 Haziran'da son

Çerkezköy Belediyesi tarafından 11 Temmuz'da start verilecek olan Yaz Spor okullarının kayıtları devam ediyor. Toplamda iki dönemden oluşacak olan kurslarımıza kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar 27 Hazira

16.06.2016 18:09:00 0
Müracaatlar 27 Haziran

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Belediyesi’nin ilkini geçtiğimiz yıl 1250 öğrenci ile gerçekleştirdiği ücretsiz Yaz Spor Okullarının kayıtları devam ediyor. 9 farklı branşta eğitimin verileceği ve ilk döneminin 11 Temmuz’da başlayacağı kursların başvuruları Çerkezköy Belediyesi Halk Masaları’na yapılacak. İki dönemden oluşan ve ikinci döneminin 8 Ağustos’ta başlayacağı Yaz Spor Okulunu için her iki dönem kayıtları 27 Haziran'da sona erecek. 9 branştan oluşan ve basketbol, futbol, yüzme, masa tenisi, folklor, badminton, kort tenis, İngilizce, voleybol gibi branşlarda eğitimlerin verileceği yaz spor okullarında öğrencilerimiz bir adet branş seçme hakkına sahip olacaklar. 

 

KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR
Yaz Spor Okullarımızın branş seçiminde yüzme branşını seçen öğrencilerimiz diğer branşlardan bir adet seçme hakkına sahip olacaklar. İngilizce kursuna kayıt yaptıran öğrenciler Atatürk İlkokulu’nda, Yüzme branşı için kayıt yaptıran öğrenciler Gülerçin Koleji’nde diğer spor dallarına kayıt yaptıran öğrenciler ise İstasyon Mahallemizde bulunan 29 Ekim Spor Kompleksimizde eğitim görecekler. Yaz Spor Okulu’na katılacak olan çocuklarımıza Çerkezköy Belediyesi tarafından kıyafet verilecek ayrıca Belediye Hizmet Binası önünden servis temin edilecek.


0282 726 91 91
0282 747 65 10