Şampiyon Spor Kulübü 3.şubesini açtı

Çerkezköy'de uzun yılardır faaliyet gösteren Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Kızılpınar Mahallesinde birkaç yıl önce kapattığı şubesini gelen yoğun talep üzerine yeniden açarak f

17.06.2016 18:18:00 0
Şampiyon Spor Kulübü 3.şubesini açtı

AMAÇIMIZ GENÇLERİMİZİN SPOR YAPMALARINI SAĞLAMAK

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz konuyla ilgili şöyle konuştu, “Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak ilk kuruluş yerimiz Kızılpınar Mahallemizdi.Daha sonra İlçe Merkezinde Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak caddesine taşındık. Buradaki yerimizi bir süre sonra kapattık. Ancak son günlerde gelen yoğun talep ve istek üzerine Kızılpınar Mahallemizde yeniden bir şube açmayı uygun bulduk ve Fatih Mahallemizde iki ay önce açtığımız ikinci şubemizden sonrada geçtiğimiz hafta Kızılpınar Mahallemizde Terzi caddesinde 3. Şubemizi de açarak faaliyete geçirdik. Her üç şubemizde de Taekwondo ve Kickboks kursları veriyoruz ve bu kurslarımız için Yaz Kursu kayıtlarımız başlamıştır.Amacımız gençlerimizin spor yapmalarını sağlamak ve bu nedenle de sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamaktır.”dedi.

 

HEDEFİMİZ İLÇEMİZDEN DÜNYA ŞAMPİYONU SPORCULARIN YETİŞMESİ

Vural Ayaz, faaliyette olan Şampiyon Spor Kulübü Şubelerine her yaşta spor yapmaya gelenlerin olduğunu da belirterek, “Şunu özellikle altını çizerek belirtmek istiyorum.Üç şubemizde de spor yapma gelen her yaşta gencimiz var. Özelliklede küçük yaşlardaki çocuklarımızın spora ilgi duyması ise bizleri çok çok mutlu ediyor. Şubelerimiz de 5 yaşında da spor yapan çocuklarımız var.her yaşa göre uygun programlar çerçevesinde çocuklara spor yaptırılıyor.Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü olarak en büyük hedefimiz ilçemizden dünya şampiyonu sporcuların yetişmesidir. Türkiye şampiyonları yetiştiren kulübümüz kısa zaman içerisinde ilçemizin adını dünya şampiyonalarında da tüm dünyaya duyuracağız.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10