Çetin Group çalışanları 18. iftar yemeğinde buluştu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Çetin Group tarafından Atak Kozmetik bahçesinde verilen iftar yemeğinde Çetin Group personeli ve yöneticileri bir araya geldi.

Çerkezköy 19.06.2016 18:12:00 0
Çetin Group çalışanları 18. iftar yemeğinde buluştu

İFTAR YEMEĞİ ATAK KOZMETİK BAHÇESİNDE VERİLDİ

İftar yemeğinin ev sahipliğini Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve eşi Seval Çetin yaparken, iftar yemeğine saha amirleri ile proje şefleri, Çetin Güvenlik ve Çetin Sosyal Hizmetler çalışanları, Ahmet Çetin’in oğlu Atakan Çetin ile Çetin Gruop çalışanları katıldı.

 

PASTA KESTİLER

İftar yemeğinde konuşma gerçekleştiren Çetin Gruop Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “Her geçen gün soframızın daha genişlemesi ve sizlerle bu mübarek günde bu sofrayı paylaşmak bizler için çok büyük mutluluk ve heyecan kaynağıdır. İlk olarak 1998 yılında yaptığımız iftarımızı dün gibi anımsıyorum zaman çok hızlı geçiyor. Geleneksel hale getirdiğimiz bu güzel an sizlerin gülen yüzleriyle sofranın etrafında olmak, orucu beraber açmak geleceğin hayalini kurmak bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Ramazanın bereketinden faydalanmak için sevdiklerimiz için bol bol dua edelim” dedi.

İftar programının ardından da Çetin Gruop’un kuruluşunun 18’inci yılı münasebetiyle çalışanlarla birlikte yaş pasta kesildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10