Minik 'Şeker'ler büyüledi

Kasım 2014 tarihinde faaliyete başlayan ve Çerkezköy'ün tek psikolojik destek veren kreşi olma özelliği taşıyan Şeker Kreş ve Gündüz Bakımevi, önceki gün düzenledikleri yıl sonu etkinliği

Çerkezköy 19.06.2016 18:14:00 0
Minik

MİNİKLERDEN ‘HOŞGELDİNİZ’ ŞARKISI
Şeker Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen yılsonu etkinliğine veliler büyük ilgi gösterdi. Programın sunuculuğunu ise Şeker Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin işletmeciliğini yapan Nur Kök ve Zeynep Alışık üstlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda, minikler fasıl grubu ‘Sefalar Getirdiniz’ adlı şarkıyla davetlilere ‘hoşgeldiniz’ dedi. Minik öğrencilerin performansı veliler tarafından ilgiyle ve keyifle izlendi.

 

DOLU DOLU BİR YIL GEÇİRDİK
Programda kısa bir konuşma yapan Şeker Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin işletmeciliğini yapan Nur Kök ve Zeynep Alışık, “Bütün okullar tatile girdi fakat biz çalışmaya devam ediyoruz. Çok güzel, dolu dolu bir yıl geçirdik. Oldukça verimli geçti. İnşallah önümüzdeki yıl yeni sınıflar ve yeni öğretmenlerimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çocuklarımız bugün için sizlere özel bir program hazırladı. Bunun için çok çalıştılar. Öğretmenlerimiz büyük emekler harcadılar. Şimdi arkanıza yaslanın ve çocuklarmızın sizin için hazırladığı gösterileri izleyin” dedi.

 

PERFORMANSLARI İLE BÜYÜLEDİLER
“Üsküdar’a gider iken” adlı şarkının söylenmesinin ardından Şeker Kreş ve Gündüz Bakımevi küçük sınıf öğrencilerinin Ispanaklı Yumurta Rondu da ilgiyle izlendi. Büyük sınıf öğrencilerinin “Mevsimsizim” adlı şarkı eşliğindeki dans gösterisi ile devam eden programda daha sonra küçük sınıf öğrencilerinin “Arı Kelebek” rondu sahnelendi. Büyük sınıf öğrencilerinin “Küçük Beyler Erkek Dansı” gösterisinin ardından ise küçük yaş sınıf öğrencilerinin yıl boyunca gerçekleştirilen etkinliklerde çekildikleri fotoğraflardan oluşan slayt izlendi. Küçük sınıf öğrencilerinin “Ateş Böceği” ve büyük sınıf öğrencilerinin “Melekler” dansı gösterilerinin ardından program, büyük sınıf öğrencilerinin “Kızım Seni Ali’ye Vereyim mi?” adlı rondu ile devam etti.

 

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR
Küçük sınıf öğrencilerinin “Renkler” ve büyük sınıf öğrencilerinin “Arılar” rondunun sahnelenmesinin ardından program çeşitli etkinlik ve oyunlarla devam etti. Miniklerin muhteşem performansları sırasında bazı velilerin gözyaşlarına hakim olamaması da dikkatlerden kaçmadı. Şeker Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin 2015-2016 eğitim-öğretim dönemi boyunca yaptıkları çalışmalar program boyunca Halk Eğitim Merkezi’nde sergilendi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10