Kongrenin ardından iftarda buluştular

Önceki gün 1.Olagan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştiren Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği Yönetimi ve üyeleri önceki akşam Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi Kent Konseyi k

Çerkezköy 19.06.2016 18:16:00 0
Kongrenin ardından iftarda buluştular

EN İYİ VE EN GÜZEL HİZMET İÇİN VARIZ

Çerkezköy’e Gönül Verenler Dernek Başkanı Murat Akay, yemekte yaptığı konuşmada, “Sevgili gönüldaşlarım. Bu güzel gecede yine sizlerle birlikte olmaktan şahsım ve yönetim kurulumuz adına büyük mutluluk duyuyor, katılımınız için sizlere teşekkür ediyorum. Kongrede de belirttiğim gibi bizler el ele vererek ilçemizin vizyonuna katkı sağlamak için bir araya geldik. Birlikte yapacağımız çalışmalar diğer derneklerden çok farklı olacak ve farkındalık yaratacaktır. Bu nedenle her üyemizin olumlu düşüncelerine açığız. Dolayısıyla el ele vererek en iyi ve en güzel şekilde hizmet edeceğiz” dedi.

 

“HER ZAMAN ÜYELERİMİZİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Başkan Murat Akay, “Bizler artık bir bütünüz ve birlikte hareket edeceğiz. Yönetim olarak her zaman üyelerimizin desteğine ihtiyacımız var. Dernek olarak Çerkezköy Festivali yapılması için elimizden gelen çalışmanın en iyisini yapacağız. Yapacağımız farklı çalışma ve projelerimizle farklı bir dernek olduğumuzu göstereceğiz. Bizlerin yapacağı çalışmalar inanıyorum ki tüm derneklere de örnek olacaktır. Hiçbir zaman birlik ve beraberliğimizden ödün vermeyeceğiz” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10