Müjdeyi Albayrak verdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleri ile ortaklaşa düzenlediği geleneksel iftar sofralarında Kızılpınar mahallesindeki vatandaşlar ile bir araya geldi. Kızılpınarlı vatandaşların yo?

Çerkezköy 19.06.2016 18:21:00 0
Müjdeyi Albayrak verdi

HALK BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayında her yıl geleneksel olarak düzenlediği sokak iftarlarının dördüncüsünü Kızılpınar Mahallesi’nde verdi. Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda verilen sokak iftarına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Kızılpınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Milli ve Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra, Kızılpınar Mahallesi sakinleri de büyük ilgi gösterdi.

 

ALBAYRAK MÜJDE VERDİ

Orucunu Tekirdağ’ın nüfus yoğunluğunun en fazla olan mahallesinde açmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi e İlçe Belediyelerimizin ortaklaşa düzenlediği Mahalle İftarlarımız devam ediyor. Ben buradan Kızılpınarlı hemşehrilerime müjde vermek istiyorum. Kızılpınar’ın yıllardan beri en büyük sorunu olan altyapı sorununa 14 Temmuz tarihi itibari ile son veriyoruz. 14 Temmuz’da Kızılpınar’ın altyapı işine başlayacağız” dedi.
Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10