Minik izcilerden anlamlı hareket

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü üyeleri, hafta sonu Kartal Tepe Piknik Alanı'nda yapacakları 2 günlük kamp öncesinde Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Minik izciler daha sonra do

Çerkezköy 19.06.2016 18:22:00 0
Minik izcilerden anlamlı hareket

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNDULAR

Türkiye İzcilik Federasyonu bünyesinde faaliyet gösteren Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü üyesi 31 izci, Kartal Tepe Piknik Alanı’nda hafta sonu yapılacak kamp öncesinde Çerkezköy Belediye Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk koydular. Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü Oymak Başı Ekrem Bacaksız, İzci Liderleri Ozan Yılmaz, Cansu Çutak, Gökalp Evirgen ve Sinem Eryılmaz öncülüğündeki minik izciler Atatürk Anıtı’na çelenk koyduktan sonra saygı duruşunda bulundu ve hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okudu.

 

MEKTUPLARINIZ BÜYÜK MORAL OLACAK

Öncesinde ülkemizin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde vatani görevlerini yapan Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları için tek tek mektup yazan minik izciler, çelenk töreninin ardından yazdıkları mektupları Mehmetçiklere ulaştırılmak üzere askeri yetkililere teslim etti. Minik izcilerden mektupları teslim alan askeri yetkililer, “Bu anlamlı mektupları Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ileteceğiz. Vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimize bu mektuplarınız büyük moral olacaktır” dedi.

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Çerkezköy Belediye Meydanı’nda düzenlenen çelenk törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve minik izcilerin aileleri de katıldı. Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü Üyesi 31 izci ve 5 lider, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra kamp için Kartal Tepe Piknik Alanı’na hareket etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10