Kaymakam Gürbüz'den çat kapı iftar

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İlçe Müftüsü İsa Aktaş, Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Çetin Özhan ve askeri personel ile birlikte Karaağaç'ta vatandaşların iftar sofrasına konuk

Kapaklı 20.06.2016 16:46:00 0
Kaymakam Gürbüz

COŞKUN AİLESİNE KONUK OLDU

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Karaağaç Kazım Karabekir Mahallesinde yaşayan Coşkun ailesinin iftar sofrasına misafir oldu. Aile bireyleri ile birlikte sofrada orucunu açan Kaymakam Gürbüz, baba Bayram Coşkun ile birlikte uzun uzun sohbet etti. Ailenin taleplerini dinleyen Gürbüz, sıkıntıların yerine getirilmesi için talimat verdi. Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ün orucunu açmak için Karaağaç Kazım Karabekir Mahallesini tercih etmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Çetin Özhan “ Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’e verdiği önem için bir kez daha teşekkür ediyorum. Karaağaç’a gerçekleştirdiği ziyarette bizleri memnun etti” dedi.

 

“ZİYADESİYLE MUTLU ETTİ”

Baba Bayram Coşkun da, evlerini ziyaret ederek, kendileriyle aynı sofrada oruçlarını açan Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ve protokol üyelerine göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür etti. Coşkun “ Her zaman vatandaşla birlikte olan, onlarla sohbet edip dertlerini dinleyen Kaymakamımızın bu akşam sayın protokol üyeleri ile birlikte evimi ziyaret etmesi, bizi ziyadesiyle mutlu etti" diye konuştu.

 

“BERABER OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ramazan ayının rahmet, bereket, yardımlaşma, paylaşma, kaynaşma ve gerçekten kardeş olma ayı olduğunu belirten Kaymakam Gürbüz “Ben de bu düşünceden hareket ederek bu ramazan ayında fırsat buldukça hemşerilerimizin iftar sofralarına konuk olmaya gayret edeceğim. İnsanımızla iftar açmak onlarla beraber olup sohbet edip sorunlarını dinleyip çare bulmaya çalışıp dertleşmek bana ayrı bir huzur veriyor. Bizler komşusu aç iken tok yatan insanlar olamayız. Ayrıca Kaymakamlık olarak yine her sene olduğu bu sene de Ramazan ayında yardımlarımızı sürdürüyoruz. Ben bu vesile ile Ramazan ayının ülkemizin birlik ve beraberliğini daha da pekiştireceği günler olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10