Akay'dan Gazilere bir jest daha

Kıbrıs gezisinin nasıl geçtiği hakkında bilgi almak için Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği'ni ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ziyarette gazilere yeni kıya

Çerkezköy 21.06.2016 18:02:00 0
Akay

GAZİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dün saat 14.00’da Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ne ziyarette bulundu. Başkan Akay, ziyarette Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şube Başkanı Recep Kayacı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler tarafından karşılandı.

 

SİZİ DE ARAMIZDA GÖRMEK İSTERDİK

Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Kıbrıs gezimiz çok güzel geçti. Fakat tek bir eksiğimiz vardı. Belediye Başkanımız yanımızda değildi. Biz sizi de orada aramızda görmek isterdik. Kıbrıs gezimiz son derece güzel geçti. Hiçbir sıkıntı yaşamadık” dedi.

 

BİR GAZİMİZİ UNUTMUŞUZ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyesi 41 gaziye yeni takım elbiselerinin teslim edileceğini ifade eden Hasan Hüseyin Yarlıgan, “Kıbrıs gezisi jestinin ardından gazilerimize yeni takım elbiselerini hediye ettiğiniz için de ayrıca teşekkür ederiz. Fakat biz size isim listesini verirken, bir iç güvenlik gazimizin ismini yazmayı unutmuşuz” dedi. Başkan Akay da en kısa sürede iç güvenlik gazisinin takım elbisesinin de teslim edileceği sözünü verdi.

 

KAPAKLI’DA DA BİR İRTİBAT BÜROSU AÇILACAK

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a, gazilere verdiği önem ve desteklerden dolayı teşekkür eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şube Başkanı Recep Kayacı ise “Çorlu’da 150 üyemiz var. Fakat bize bağlı Babaeski, Saray, Çerkezköy, Hayrabolu ve Malkara temsilcilikleri ile birlikte üye sayımız 500’ü geçiyor. Yakında Kapaklı’da da bir irtibat bürosu açmayı düşünüyoruz” dedi.

 

AKAY’A PLAKETLİ TEŞEKKÜR

Konuşmaların ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ile birlikte gazilere yeni kıyafetlerini teslim etti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan daha sonra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a gazilere verdiği desteklerden dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.

 

Haber / Fırat KESKİNKILIÇ


0282 726 91 91
0282 747 65 10